Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Hoe te Clean Up Van een Riool Backup

Rioolwater backup in de woning is een gevaar voor de gezondheid . Een back-up kan gebeuren wanneer de septische systeem overstroomt of wanneer er een verstopping in de stad rioolleidingen , kapotte leidingen of een van een aantal andere oorzaken . Als het gebeurt , moet u stappen ondernemen om het op te ruimen zo snel mogelijk . Ongezuiverd rioolwater presenteert een aantal problemen, zoals , het allerbelangrijkste , gevaren voor de gezondheid . Deze gevaren omvatten virussen , bacteriën en parasieten . Bij het reinigen , werken aan een gebied in een tijd dus de procedure goed te laten verlopen .
Wat je nodig hebt
Rubberhandschoenen
Gezichtsscherm
stof- /of pomp
Vuilniszakken < br > Tuinslang
Bezem
Stoffer
2 emmers
Desinfectiereiniger
Rags
Mop
Bleach
Scrub borstel
Fan
luchtontvochtigers < br > Anti - bacteriële zeep
nagelborstel
Instructions
1 < p > Contact nutsbedrijven zoals gas en elektriciteit uit te schakelen . Dit is noodzakelijk wanneer het rioolwater backup plaatsvindt in de kelder en apparaten , zoals een gasfornuis of stopcontacten worden beïnvloed door de backup . Doe veiligheidsuitrusting zoals rubber handschoenen en gezichtsbescherming .
2 < p > Verwijder eventueel water uit de riolering backup met behulp van een nat /droog stofzuiger . Als het niveau van het water is belangrijk , gebruik maken van een pomp om het te verwijderen . Eventuele bezittingen in het gebied te sorteren in categorieën die bestaat uit dingen die je nodig hebt om weg te gooien en dingen die je kunt reinigen. U moet weggooien artikelen zoals cosmetica , boeken, speelgoed en vloerbedekking . Leg ze in vuilniszakken en verwijderen uit het gebied . Dingen die u kunt reinigen omvatten kleding , ingeblikte goederen , meubels en andere soortgelijke posten .
3

Spray beneden het gebied met vers water uit een tuinslang als slib uit het riool backup blijft op de muren . Verwijder het water weer zo nodig met behulp van de stof- /of pomp. Clean vaste stoffen van de vloer met behulp van een stoffer en blik . Vul een emmer met water en een desinfecterende reiniging oplossing volgens instructies op het etiket . Vul de tweede emmer met schoon water . Afnemen muren met vodden en de reinigingsoplossing . Spoel muren grondig met vers water. Begin in de verste gebied van de deur en werk je weg terug .
4 < p > Reinig vloeren met een mop , emmer en de desinfecterende reiniging oplossing . Ververs het water continu tijdens het reinigingsproces. Nadat u klaar bent met het reinigen , doden bacteriën op alle wanden en vloeren met een scrub borstel gedrenkt in een oplossing van 1/2 kopje bleekwater om 1 liter water . Open alle vensters op het gebied van riolering back-up. Dit zal helpen de ruimte om te drogen en luchten . Het opzetten van een ventilator en ontvochtiger om te helpen bij het ​​drogen .
5 < p > Neem een ​​warme douche na het opruimen is voltooid en was alle delen van je lichaam grondig met antibacteriële zeep . Gebruik een nagelborstel op je vingers om te zorgen dat ze schoon zijn . Niet eten , roken of drinken totdat u dit doen om de verspreiding van bacteriën of virussen te voorkomen . Neem contact met nutsbedrijven na de reiniging is voltooid om toestellen te inspecteren om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn voor het herstel van gas en elektriciteit naar het huis.

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002133899.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.