Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Hoe om schoon te maken een Basement na een overstroming

Als u uw eigen post- flood kelder opruimen doen, neem voorzorgsmaatregelen tegen een gevaar voor uw gezondheid voordat je de kelder in te voeren . Een overstroming kan verontreinigingen brengen in het huis naast het stadium voor rot en schimmel . Zelfs een kleine hoeveelheid water kan de kelder onveilig , omdat het water kan afnemen elektrische stroom . Water en elektriciteit vormen een dodelijke combinatie . Overstromingen in gevaar kunnen brengen , niet alleen uw elektriciteitsrekening , maar ook uw apparaten die draaien op aardgas .
Wat je nodig hebt
Steltlopers , regenlaarzen of antislip schoeisel
Gezicht masker of gasmasker
zinkputpomp
schop
Slang met een hoge druk nozzle
huishouddetergent
Chloorloog
Push bezem of borstel
luchtontvochtigers en fans
Instructions Verlanglijstje Make It veilig en Pump It Out
1 < p > Bel uw elektrische bedrijf en hebben de elektriciteit uitgeschakeld , en je hebt je aardgas bedrijf uit te schakelen het gas , voordat u uw kelder na een overstroming in te voeren . Zelfs een kleine hoeveelheid water kan elektrocutie veroorzaken en gas uitgestoten door boilers of ovens na hun piloot lichten uitgaan kan leiden tot stikken of een explosie .
2 < p > lenen , huren of kopen van een sump pomp als een grote hoeveelheid water staat . Gebruik een generator of auto - accu - aangedreven pomp als de vloed wateren zijn in de buurt van uw huis elektrische doos .
3

Draag steltlopers , regenlaarzen of antislip schoeisel , en don een gezichtsmasker of respirator . Pomp vloedwater uit de kelder in hetzelfde tempo als het verdwijnt dan naar buiten om de druk op de wanden gelijkmaker te houden . Laat het water niet te verwijderen sneller , of de muren kan instorten en de vloer kon gesp .
Wissen It , schrobben , droog het verhuur 4 < p > Houd de ramen en deuren openen terwijl u werkt in de frisse lucht te laten circuleren . Gooi de items die u niet kunt ontsmetten en te herstellen , zoals papier , boeken , gestoffeerde meubels , tapijt en matrassen . Gooi alle voedsel dat niet is verzegeld in ondoordringbare verpakking .
5 < p > Verwijder alle salvageable items . Was kleding , beddengoed en ander textiel zo snel mogelijk om de kans op meeldauw vlekken te verminderen .
6

Duidelijk uit modder en ander vuil met een schop . Spray de muren en de vloer met een hoge druk nozzle schoon te maken uit het vloedwater residu . Scrub hardnekkige vlekken met afwasmiddel en water met behulp van een push bezem of een stevige borstel .
7

Clean harde oppervlakken zoals vloeren , lambrisering , rekken en tellers met water en zeep . Meng een half kopje bleekwater in 4 liter water . Was de kelder oppervlakken weer te helpen verwijderen van geuren.
8

Gebruik ontvochtigers en fans om het droogproces te versnellen . Sluit de ramen en deuren , terwijl je draait luchtontvochtigers , zodat ze efficiënter vocht kan verwijderen .
9

Maak een afspraak met een erkende elektricien om uw huis te inspecteren voordat u de elektrische bedrijf macht te herstellen. Bel uw aardgas bedrijf voor een veiligheidsinspectie . Sommige bedrijven zullen gastoestellen inspecteren en weer aan te steken waakvlammen kosteloos.

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002133898.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.