Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Hoe maak je een Ramp claim in bij FEMA

FEMA heeft een hoop veranderingen en verbeteringen in de afgelopen jaren maakte . De hernieuwde inspanningen van FEMA maken het indienen van een ramp vordering gemakkelijk , wat handig is tijdens de stressvolle herstelperiode na een ramp .
Wat je
toegang tot internet , telefoon of lokale alarmcentrale
foto id nodig
energierekening te gebruiken als bewijs van ingezetenschap
verzekeraar informatie
Instructions
1 < p > Contact FEMA meteen om uw claim indienen.
online Solliciteer bij www.fema.gov , klik op de & quot; Online Individuele Assistance Center & quot ; koppeling
of telefoon 1-800-621 - FEMA ( 3362 )
* Als je hoort /spraakgebrek call 1-800-462-7585
2 < p > Wees bereid om bieden FEMA met het volgende :
-Sociaal Veiligheid aantal
-gegevens van uw verlies
-Verzekeringen en polisnummer
-contact telefoonnummer waarop u bereikbaar bent door FEMA < br /> - routebeschrijving naar uw huis voor de FEMA inspecteur
3

Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij onmiddellijk , zelfs als je niet denkt dat er dekking voor uw verlies . FEMA zal een brief van uw verzekering tonen van ontkenning van de dekking nodig hebben.

huiseigenaars verzekering dekt doorgaans geen schade veroorzaakt door zware regenval of overstromingen , maar dient u onmiddellijk contact op met uw verzekeraar om een claim in te dienen in het geval dat u gedekt .

als u een ruiter op het beleid van uw huiseigenaar voor specifieke items , zoals sieraden of elektronica , deze items kunnen worden gedekt voor schade door overstromingen - maar alleen die goederen bedoeld in de ruiter. Nogmaals, het is belangrijk dat u de claim zo snel mogelijk .
4 < p > Vergeet niet om een claim in bij uw autoverzekering provider voor elk voertuig schade .
Veel voertuigen hebben onderwater of beschadigd door stijgende water , veroorzaakt door overstromingen en zware regenval geweest . Als u uitgebreide dekking voeren op uw voertuig , dan is het waarschijnlijk gedekt door uw autoverzekering . Dien een claim direct met uw verzekeraar .
5 < p > Doe aangifte bij uw lokale rampenbestrijding kantoor. Als u niet weet wie te contacteren , vraag uw lokale rechtshandhaving. In kleinere gebieden de wetshandhavingsinstanties te voeren beheer van noodsituaties processen .
6

Een FEMA inspecteur zal uw woning bezoeken. Terwijl er , zullen ze foto's en metingen te nemen , voert schademeldingen in de FEMA -database , en uw identiteit te controleren en bezetting. Inspecteurs vollediger de informatie is voor uw toepassing , maar ze hebben niet in aanmerking te komen bepalen .
7

U krijgt een brief van FEMA ontvangt binnen ongeveer 10 dagen na het bezoek van de inspecteur en u informeren over uw in aanmerking te komen , hulp , beroepsprocedure , en andere programma's die eventueel in aanmerking komen voor , waaronder leningen met een lage rente .

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002133897.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.