Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Wet Dry Vacuum

Commerciële reiniging gebruik nat /droog stofzuigers geschikt voor zwaar schoonmaakwerk , en fabrikanten onlangs begonnen met de productie modellen in compacte afmetingen voor consumenten . Als u niet bekend bent met dit apparaat , mist u een aantal creatieve manieren voor het verzorgen van huishoudelijke taken .
Instructions
1

Verwijder stilstaand water de zuigslang . Plaats de slang in het water en schakel het apparaat in . Zet het apparaat op een droge plaats en leeg van binnen trommel zodra het zich vult met water .
2

Switch filters op basis van de taak. Een schuim filter is noodzakelijk tijdens het stofzuigen vloeistoffen; Gebruik een papieren filter om vuil en afval opzuigen .
3

Gebruik de uitlaat gedeelte van de blower om stof en vuil te blazen van buitenruimtes . Een pijp beslag op het vacuüm zorgt zuigkracht , en de andere blaast lucht uit . Door over te schakelen van de slang aan op de uitlaat , kun je stofnesten uitblazen van automotoren .
4

Recover items gedropt in Afvalvernietigers . Steek het uiteinde van uw zuigslang beneden de verwijdering en zuigen de inhoud . Snuffelen de tank voor je gedropt object .
5

Reinig houtkachels en open haarden , maar zorg ervoor dat de as zijn koud als eerste. Aangezien hout kan smeulen voor een lange tijd geen rook of een vlam , moet u controleren voordat uw machine zuigt het roet .

How to Get Rid van Basement Mold & Meeldauw

Mold is een schimmel die gedijt in vochtige omgevingen . Meeldauw is vroege stadia van schimmel , volgens de Federal Emergency Management Agency . Kolonies van schimmels plaatsvinden zodra 48 uur na het milieu nat . Schimmel kan leiden tot gezondheidsproblemen bij mensen blootgesteld worden en de sporen , klein zaadje achtige deeltjes , het geeft af . Het opruimen van de kelder van schimmel en mee

Meer dan ooit