Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Hoe maak je een Wet Dry Vacuum

Commerciële reiniging gebruik nat /droog stofzuigers geschikt voor zwaar schoonmaakwerk , en fabrikanten onlangs begonnen met de productie modellen in compacte afmetingen voor consumenten . Als u niet bekend bent met dit apparaat , mist u een aantal creatieve manieren voor het verzorgen van huishoudelijke taken .
Instructions
1 < p > Verwijder stilstaand water de zuigslang . Plaats de slang in het water en schakel het apparaat in . Zet het apparaat op een droge plaats en leeg van binnen trommel zodra het zich vult met water .
2 < p > Switch filters op basis van de taak. Een schuim filter is noodzakelijk tijdens het stofzuigen vloeistoffen; Gebruik een papieren filter om vuil en afval opzuigen .
3 < p > Gebruik de uitlaat gedeelte van de blower om stof en vuil te blazen van buitenruimtes . Een pijp beslag op het vacuüm zorgt zuigkracht , en de andere blaast lucht uit . Door over te schakelen van de slang aan op de uitlaat , kun je stofnesten uitblazen van automotoren .
4 < p > Recover items gedropt in Afvalvernietigers . Steek het uiteinde van uw zuigslang beneden de verwijdering en zuigen de inhoud . Snuffelen de tank voor je gedropt object .
5 < p > Reinig houtkachels en open haarden , maar zorg ervoor dat de as zijn koud als eerste. Aangezien hout kan smeulen voor een lange tijd geen rook of een vlam , moet u controleren voordat uw machine zuigt het roet .

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002133896.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.