Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe om te doen Water Damage Clean - up in uw huis na een overstroming

overstromingsrisico wateren kan zowel zichtbare en verborgen schade aan uw huis veroorzaken . Soms , de schadelijke effecten blijven lang nadat de storm voorbij is . Gevaarlijke micro-organismen
kan groeien en bloeien en gezondheidsproblemen veroorzaken . Als je weet hoe doen waterschade clean- up , kunt u uzelf en uw gezin van grote ongemakken te besparen .
Instructions
1

Weg met stilstaand water . Stilstaand water biedt de ideale omstandigheden voor ziektekiemen en bacteriën om te groeien en zich te vermenigvuldigen . Deze micro-organismen kunnen kweken in poreuze materialen zoals tapijt en vervolgens uiteindelijk in de lucht en kunnen worden ingeademd . Dit kan leiden tot allergische reacties en je ziek maken .
2

Droog uit uw huis en de lucht in . Gebruik uw airconditioner of de- luchtbevochtiger om vocht te verminderen . Dit is de enige manier om de allergie te stoppen veroorzakende micro-organismen groeien en verspreiden . Het zal ook de verspreiding van huisstofmijt die een belangrijke oorzaak van allergieën en astma zijn beperkt . Het kan enkele weken duren voor overstroming geweekt items om te drogen . Als u een muffe geur ruiken , dat betekent dat de micro-organismen groeien nog steeds . Ze zullen altijd aanwezig zijn , maar ze moeten vochtige omstandigheden om te kunnen groeien .
3

Gooi alles wat in contact komt met de vloed water kwam . Dit is een belangrijk onderdeel van waterschade clean- up , omdat items die zijn doorweekt door overstromingsrisico wateren kan een gevaar voor de gezondheid opleveren . Vooral als ze zijn gemaakt van absorberend materiaal . U mag in staat zijn om een aantal items te redden door het schoonmaken van hen, maar het moet gedaan worden binnen 24-48 uur na blootstelling. Zo niet, dan micro-organismen kunnen verbergen in hen en van invloed op de kwaliteit van de lucht in uw huis .
4

Reinig uw huis grondig . Wassen en ontsmetten muren, vloeren , planken én deze items . Verwarming en airconditioning leidingen moeten worden gereinigd met een desinfecterend middel en ontsmettingsmiddel als ze werden blootgesteld aan water overstromen.

Hoe maak je een krakend Floor Repair

Vloeren verschuiven in de tijd als gevolg van de afwikkeling van stichtingen, vocht en slijtage . Uiteindelijk piepen ontwikkelen in de vloerplanken, wat vervelend voor sommige mensen kan zijn . Als je in een huis met piepende vloeren , en kan het gewoon niet meer tegen , reparatie mogelijk is met een paar tools en benodigdheden. Als je moet verscheuren van een plafond aan de vloer te krijgen , mo

Meer dan ooit