Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Hoe om te doen Water Damage Clean - up in uw huis na een overstroming

overstromingsrisico wateren kan zowel zichtbare en verborgen schade aan uw huis veroorzaken . Soms , de schadelijke effecten blijven lang nadat de storm voorbij is . Gevaarlijke micro-organismen
kan groeien en bloeien en gezondheidsproblemen veroorzaken . Als je weet hoe doen waterschade clean- up , kunt u uzelf en uw gezin van grote ongemakken te besparen .
Instructions
1 < p > Weg met stilstaand water . Stilstaand water biedt de ideale omstandigheden voor ziektekiemen en bacteriën om te groeien en zich te vermenigvuldigen . Deze micro-organismen kunnen kweken in poreuze materialen zoals tapijt en vervolgens uiteindelijk in de lucht en kunnen worden ingeademd . Dit kan leiden tot allergische reacties en je ziek maken .
2 < p > Droog uit uw huis en de lucht in . Gebruik uw airconditioner of de- luchtbevochtiger om vocht te verminderen . Dit is de enige manier om de allergie te stoppen veroorzakende micro-organismen groeien en verspreiden . Het zal ook de verspreiding van huisstofmijt die een belangrijke oorzaak van allergieën en astma zijn beperkt . Het kan enkele weken duren voor overstroming geweekt items om te drogen . Als u een muffe geur ruiken , dat betekent dat de micro-organismen groeien nog steeds . Ze zullen altijd aanwezig zijn , maar ze moeten vochtige omstandigheden om te kunnen groeien .
3

Gooi alles wat in contact komt met de vloed water kwam . Dit is een belangrijk onderdeel van waterschade clean- up , omdat items die zijn doorweekt door overstromingsrisico wateren kan een gevaar voor de gezondheid opleveren . Vooral als ze zijn gemaakt van absorberend materiaal . U mag in staat zijn om een aantal items te redden door het schoonmaken van hen, maar het moet gedaan worden binnen 24-48 uur na blootstelling. Zo niet, dan micro-organismen kunnen verbergen in hen en van invloed op de kwaliteit van de lucht in uw huis .
4 < p > Reinig uw huis grondig . Wassen en ontsmetten muren, vloeren , planken én deze items . Verwarming en airconditioning leidingen moeten worden gereinigd met een desinfecterend middel en ontsmettingsmiddel als ze werden blootgesteld aan water overstromen.

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002133895.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.