Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Hoe te zandzak Property

Weten hoe goed vullen en plaats zandzakken tijdens een overstroming nood kan het verschil tussen sparen en het verliezen van uw huis betekenen . Correct sandbagging is een gemakkelijke manier om uw eigendom te beschermen tegen overstromingen en stormschade .
Wat je nodig hebt
Zandzakken
Fill ( grond, zand of grind )
Instructions < br > 1 < p > Beslis welk type van zandzakken het beste werkt . Twee veel voorkomende keuzes zijn natuurlijke onbehandelde jute , die gewoonlijk houdt voeder of tarwe , en geweven kunststof jute speciaal ontworpen om te worden gebruikt als zandzakken . De plastic zakken zal langer zijn dan de jute zakken duren , zodat u ze kunt gebruiken in veel overstroming noodgevallen.
2 < p > Zoek de zandzakken . Jute zakken kunnen meestal worden gekocht bij uw lokale voeding winkel of is te vinden via online winkels. De plastic zandzakken kan gevonden worden op het internet en worden vaak verspreid door het beheer van noodsituaties divisies gemeenten ' . Schaf zandzakken ver van tevoren van een verwachte behoefte . Als er grootschalige overstromingen , honderden of duizenden mensen zullen proberen om ze te kopen op hetzelfde moment . Wees wijs en plan vooruit .
3 < p > Het verkrijgen van de zandzak vullen . Zandzakken kan worden gevuld met aarde , zand of grind . Zand kan sijpelen door een natuurlijke jute zak dus het beste is om het te gebruiken in de plastic zandzakken . Grind kan er water door luchtruimten te komen zodat het een minder bruikbaar vullen , maar in sommige gevallen kan volstaan ​​worden beschikbaar . Vóór de watersnood , erachter te komen welke soorten vulling zijn dichtbij en overvloedig .
4 < p > Vul de zandzakken . Doe dit alleen als de noodzaak zich voordoet . Pre - vulling en het opslaan van zandzakken voor toekomstig gebruik bevordert het rotten van de zakken , in het bijzonder natuurlijke jute . Het vullen van zandzakken is een twee-persoons baan . Eén persoon zal de zak open te houden en stabiel te houden terwijl de tweede persoon schoppen vullen in de zak . Vul alleen de zakken half vol . Zij moeten 25 tot 35 pond per maximum om voor uitvoering en plaatsing . Voor permanente zandzak installaties , afhechten de zakken met koord , maar voor tijdelijke overstroming noodgevallen , vouwt het open einde van de zak eronder. Het gewicht van de zak zal het einde gesloten te houden , terwijl het stapelen en maakt het vullen en legen eenvoudiger en sneller .
5 < p > Bouw de zandzak muur. Bepaal waar de vloed wateren vandaan komen en waar u wilt dat ze omgeleid . Let erop dat u niet opnieuw route waterstroom aan eigendommen van iemand anders en maak een gevaar overstroming daar. Als je eenmaal hebt besloten waar de muur moet zijn , beginnen het leggen van de zandzakken als bakstenen . Leg de onderste rij naast elkaar zonder spaties tussen de zakken . Leg de volgende rij op de top, het compenseren van de zakken door de helft van de breedte van een tas . Doorgaan tot in dit afwisselend patroon tot de muur is hoog genoeg om overstromingen te voorkomen . Na elke cursus is vastgelegd , druk het stevig omlaag op elke zak om deze stevig op plaats tegen de naburige zandzakken . Als de muur is naar verwachting meer dan 3 meter hoog te zijn , lag een tweede muur laag naast de eerste om de structuur overeind te houden .
6 < p > Maak de zandzakken . Zodra de dreiging vloed heeft beëindigd , dump de vulling van de zakken zo snel mogelijk . Lucht drogen de zakken buiten tot er geen vocht blijft . Bewaar de zakken op een veilige plaats uit de buurt van vocht en zonlicht tot de volgende overstroming .

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002133893.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.