Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Hoe te Water Beschadigde Concrete Repair

Veel mensen weten niet eens dat concreet kan worden gerepareerd . Anderen willen gewoon niet de tijd nemen om de reparaties uit te voeren . In werkelijkheid , beton is net als elk ander oppervlak. Het kan schade oplopen , vooral door stilstaand water . Denk aan het aantal woningen dat waterschade aan betonnen oppervlakken als gevolg van een overstroming hebben meegemaakt. Dergelijke situaties kunnen bijzonder gevaarlijk zijn voor woningen die zijn ingesteld op een betonnen fundering of die een basis betonnen vloer te hebben.
Het goede nieuws is echter dat beton kan worden gemakkelijk te repareren als men weet precies wat te doen .
Instructions
1 < p > Beoordelen van de schade aan de beste manier om het beton reparatie aanval te bepalen. Kijk voor vlekken als gevolg van water die in plaats of mogelijke schade door overstromingen .
2 < p > Meet de lengte , breedte en diepte van de betonnen gebied dat moet worden gerepareerd . Deze metingen zullen een impact hebben op de reparatie methode gekozen .
3 < p > Maak het betonoppervlak worden gerepareerd hebben . Afhankelijk van het "type " vlek , kan het noodzakelijk zijn iets sterker dan alleen zeep en water te gebruiken. Kijk voor beton reinigingsmiddelen die te maken specifieke claims voor het type van de vlek te verwijderen . Laat het beton goed drogen voordat u naar de volgende stap.
4 < p > Bepaal welke delen van het beton moeten worden weer aan de oppervlakte als gevolg van schade . Water dat heeft gestaan ​​op beton voor een tijdje kan het oppervlak om iets in het bedrijf bekend als do " scaling . " Het kan ook oppervlakte of diepe barsten en kromtrekken veroorzaken .
5 < p > Bepaal de juiste te gebruiken producten beïnvloeden de reparaties nodig zijn. Voer eventuele aankopen .
6

Verwijder al het vuil , puin , of groeiende materiaal van alle beton te repareren gebied . Het is belangrijk dat het oppervlak zo schoon mogelijk .
7 < p > Resurface beton slechts geringe beschadigingen oppervlak . Dit proces is eenvoudig . Gewoon toepassen van een dunne laag beton over de bovenkant van het oppervlak , zorgvuldig de aanwijzingen te volgen die bij het product .
8 < p > Gebruik een concrete patchen materiaal om kleine scheuren en gaten repareren voordat ze een kans hebben om te groeien in omvang of kan het beton te knikken . Volg de instructies op het betrokken merk van patchen product gekozen .
9

Beitel weg elke oude betonnen die mogelijk in de weg . Als het proces nodig is, dient dit te gebeuren voordat u naar de volgende stap.
10

Plaats metalen versterkingen indien nodig. Als de lengte , breedte of diepte van het gebied dat reparatie nodig is te groot is , zal deze stap nodig. Gebruik een boor te boren gaten nodig om de metalen strip op zijn plaats zetten . Gebruik de juiste lijm op de bar veilig op zijn plaats . Laat dat goed drogen voor het aanbrengen van het beton.
11

Breng beton lijm om het gebied rond de oude beton. Dit zal helpen het te houden aan het nieuwe beton als het wordt toegepast.
12 < p > Breng of beton storten op zijn plaats . Volg de aanwijzingen op het product om de juiste consistentie te krijgen .
13

Plaats formulieren op zijn plaats rond het gebied , indien nodig, om er zeker van dat het beton niet verder gaan dan de toegewezen ruimte te maken. < Br >
14 < p > Breng een betonnen sealer indien gewenst. Zorg ervoor dat u de instructies die op het product te volgen.

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002133889.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.