Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te stoppen Closet schimmel en geurtjes

Closet meeldauw veroorzaakt meer dan stank . Schimmel en meeldauw zijn gevaren voor de gezondheid voor iedereen blootgesteld , vooral de jongeren . Leer hoe u de schimmel en meeldauw te stoppen en maak uw kasten schitteren again.Things je nodig hebt
Baking Soda
Luchtontvochtiger (aanbevolen ) op Febreeze (optioneel ) op Cross Ventilatie
Toon meer instructies
1

Items verwijderen uit kast met meeldauw. Voordat de behandeling van uw kast meeldauw probleem , is het belangrijk om je kast helemaal leeg . Dit zal u toelaten om de items voor meeldauw en schimmels schade te inspecteren , voorkomen dat de extra schade door chemische behandelingen , en zal de luchtstroom te verhogen , waardoor je kast te drogen sneller. Kopen van 2

ZUIVERINGSZOUT voor Closet meeldauw. Of uw kast nog vochtig is , strooi baking soda op het tapijt royaal . Als kast schimmel of schimmel is vasthouden aan de muren, meng 1/2 kopje zuiveringszout met een liter warm water . Breng het mengsel op het getroffen gebied van de wand of het plafond . Scrub zachtjes . Niet uitspoelen .

VINDEN 3 DE BRON VAN KAST meeldauw. Het is meestal gemakkelijker om de bron van de kast schimmel te vinden terwijl de kast nog vochtig is . Dit is handig , want het is moeilijk om de kast meeldauw drogen zonder eerst het stoppen van de bron van vocht . Als u niet in staat om een ​​bron van vocht te lokaliseren zijn , probeer het opnieuw nadat de kast droog is ( zie onderstaande stappen ) .
4

Droog de CLOSET meeldauw. Laat de deur om uw lege kast open en zorg ervoor dat er voldoende droge lucht die door de kamer. Als je in een vochtig klimaat woont , kan een ontvochtiger nodig zijn om de bestaande vocht te verwijderen en te voorkomen dat nieuwe vocht afwikkeling inch Laat de kast goed drogen.
5

stofzuigen Kasten . Wanneer de kast met meeldauw problemen volledig is opgedroogd , zuig het resterende zuiveringszout.
6

BEKIJK VOOR SOURCE OPNIEUW . Als u niet in staat om de bron van het vocht dat de oorzaak is je kast meeldauw vinden waren , probeer het opnieuw als de kast droog is . Keer terug naar de kast een paar uur na het droogproces is voltooid. Controleer de muren voor condensatie. Voel voor natte plekken in het tapijt . Als u nog steeds niet in staat om de oorzaak van je kast meeldauw probleem te vinden , kunt u de diensten van een professional nodig .
7

TREAT CLOSET MILDEW geuren. Als zuiveringszout alleen was niet genoeg om de geur uit je kast te verwijderen , daarna probeer het behandelen van de kast met Febreeze of een ander product dat geurtjes absorbeert , in plaats van te parfumeren de lucht . Als Febreeze niet in slaagt om de geur te controleren , kunt u overwegen het gebruik van een natte winkel vacuüm restgeur en ziektekiemen wassen van vloerbedekking . U kan ook nodig zijn om een ​​professionele onderzoekt de omvang van de schade schimmel heeft toegebracht aan uw muren en het plafond . Delen van gipsplaten moet mogelijk worden vervangen .

Hoe maak je een Basement Hou Van Lekkende

Als uw woning is voorzien van een kelder , op een bepaald punt , kunt u worden gedwongen om te gaan met water lekken . Hoewel uiteraard overstromingen kan ertoe leiden dat uw kelder te lekken , de belangrijkste reden voor de kelder overstromingen en lekt is onvoldoende afvoer van hemelwater . Als er regenwater niet weg van uw huis stichting wordt afgevoerd , zal het onvermijdelijk beginnen te drin

Meer dan ooit