Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Basement droog te houden

Is uw kelder vochtig , nat , of gevoelig voor wateroverlast ? Het hebben van een vochtige of ondergelopen kelder niet alleen ruïnes een goed humeur , het kan uw huis en bezittingen beschadigen. Het bijhouden van een kelder droog helpt uw ​​huis te beschermen tegen overstromingen en schimmel schade en kunt u beter gebruik maken van het potentieel van uw kelder te maken. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om te helpen uw kelder dry.Things je nodig hebt
Een hardnekkig vochtige kelder
Handyman vaardigheden
Toon meer instructies
1

Installeer dakgoten en regenpijpen . Als u goten , zorg ervoor dat ze vrij stromen en schoon puin . Regenpijpen moeten weg van funderingsmuren verlengen 6 of meer voeten .

Controleer Pagina 2 de grond langs de gehele stichting te zorgen dat de kwaliteit hellingen naar beneden en weg van uw huis. Opritten, wandelingen , en patio's moet hetzelfde doen . Oppervlakken die platte of hellende richting van het huis zijn kan enorme hoeveelheden water te sturen in de richting van de stichting. Zorg er ook voor uw tuinaanleg en beplanting in de buurt van de buitenmuren zijn niet trapping water . Als natuurlijke afwatering een probleem is , overweeg dan een perimeter afvoer langs de fundering installeren uit te voeren afstromend water uit de buurt van het huis .
3

Installeer een automatische dompelpomp in de kelder . Zoek de vochtigste gebied in de kelder voor deze installatie . Als u al een sump pomp , kunt u overwegen het verlagen van de put. Zorg ervoor dat de pomp is in goede staat en de afvoer van de pomp stromen duidelijk afstand van het huis . Ook overwegen om back-up stroom om je carter pomp . Dit zal duidelijk staan ​​kelder water . Een alternatief voor een carter put is een indoor perimeter drain , die de voorkeur in sommige situaties.
4

Gebruik een ontvochtiger . Laat de afvoerstroom in de carter pompput , zodat continue legen van een ontvochtiger is niet vereist . Het kan nodig zijn twee ontvochtigers aan weerszijden van uw kelder . Een alternatief voor de ontvochtiger is ventilatie. Gewoon openen van de kelder ramen kan helpen uitdrogen van de kelder ook. Dit is echter een tijdelijke oplossing .
5

Sluit de kelderwanden . Er zijn vele concrete afdichting producten die u kunt gebruiken om te voorkomen dat er vocht uit komen door de muren van uw kelder . Er zijn ook producten voor kelderverdiepingen . Houd in gedachten dat deze producten geen significante hoeveelheden water of kwel zal stoppen .

Hoe maak je een ondergelopen kelder Drain

Een ondergelopen kelder kan een nachtmerrie zijn . Vloedwater kan aanzienlijke schade aan een woning en de inhoud ervan veroorzaken . Zonder speciale overstroming verzekering , wordt de schade door overstromingen meestal niet gedekt en laat een aanzienlijke financiële last voor de huiseigenaar . De eerste cursus van actie te nemen als overstromingen heeft voorgedaan, is zich te houden aan veilighe

Meer dan ooit