Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Hoe te Voorkomende vormen van Basement Mold Identificeer

Kelder schimmel is kelder schimmel , voor zover de meeste huiseigenaren betreft. Maar eigenlijk kan een beschimmelde kelder veel verschillende soorten schimmels haven . Correcte verwijzing naar de soort schimmel kan helpen bij het kiezen van de juiste kelder schimmel remover , of allergie medicijnen om te gaan met schimmel .
Als je beschimmelde geuren vanuit uw kelder , of bent u gewoon nieuwsgierig naar de verschillende organismen gevonden in huizen , zal deze gids u helpen voorkomende vormen van indoor schimmel te identificeren. Instructies
1

voorzorg , wanneer je van dichtbij te kijken naar een patch van schimmel , niet te diep inademen of raak de mal wanneer je kijkt naar het van dichtbij . Vele soorten schimmels zijn giftig en zijn belangrijkste oorzaken van allergieën en hoofdpijn . Kopen van 2

Denk aan de kleur van de mal . Kelder en badkamer schimmel kan variëren in kleur van lichtgrijs tot zwart , en hebben groene , blauwe of bruine tinten.

Donker gekleurde schimmel die je kunt vinden in uw huis kan waarschijnlijk behoren tot ofwel de Stachybotrys of Cladosporium genusus < br >

Lichtere mal patches zijn waarschijnlijk kolonies van Aspergillus of Fusarium schimmels . Deze twee geslachten omvatten eveneens de meest voorkomende vormen van outdoor planten schimmels .

Onderzoek 3 de textuur van de mal . Als uw kelder schimmel groeit in strepen en ziet er slijmerig , is het waarschijnlijk Strachybotrys . Dit wordt ook wel " zwarte schimmel " en is een belangrijke oorzaak van schimmel gerelateerde allegies .

Als het een fuzzy of matte textuur , het is waarschijnlijk een van de andere drie rassen .

kan Extemely fuzzy schimmel eigenlijk een verscheidenheid zijn voedsel schimmels , zoals Mucor , dat een of andere manier verspreid aan de wanden . Dit kan voorkomen in keukens .
4

Kijk naar het groeipatroon . Als de schimmel groeit in disjuncte ronde vlekken , kan het tot het genus Aspergillus . Andere soorten schimmel zal doorgaans groeien langs een water vlek op je kelderwanden
5

Als u overmatige groei schimmel in uw kelder , of wat lijkt op een combinatie schimmel zijn, kan je het getest in een lab . Bel een huis inspectie bedrijf , of een speciale mal lab voor een offerte.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002070680.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.