Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Hoe Clean Up een ondergelopen kruipruimte

Stilstaand water in een kruipruimte kan allerlei problemen veroorzaken . Wanneer ze langere tijd , kan schimmel begint te groeien , en houten structuren beginnen te rotten . Het kan ook het aantrekken van termieten en ander ongedierte . Het verwijderen van grote plassen water zal heel wat tijd , en sommige vereisen, maar het is niet te moeilijk te doen op uw eigen, zolang je de juiste tools.Things Je
Onderdompelbaar waterpomp nodig
nat /droog stofzuigen
Scrap karton
Fans
kachel
Fungicide
Toon meer instructies
Opruimen een vloed
1 < p> Zorg ervoor dat de waterpomp u heeft een vrij lange afvoerslang . Als je niet een immersible waterpomp hebben , zullen veel winkels kun je huren. Zet de pomp in het water , en vervolgens de slang naar buiten , zo ver van je huis als je het kan krijgen . Als de slang te dicht bij uw huis , zal het water weer af te voeren in uw kruipruimte .

Zodra de pomp is ingesteld , zet hem aan. Kopen van 2

Hoeveel tijd duurt afhankelijk van de grootte van de kruipruimte . Controleer het waterpeil af en toe gewerkt.
3

Zodra de pomp het merendeel van het water is verwijderd , zet het uit .

Gebruik een nat /droog stofzuigen op te ruimen resterende plassen water . Als er nog steeds veel water , moet u de winkel vac periodiek legen.
4

Stel kachels in de buurt of in uw kruipruimte , evenals een aantal fans om te helpen uitdrogen van de kruipruimte . Wees er zeker niet om ze te plaatsen in vochtige gebieden . U kan nodig zijn om vast te stellen karton om draden en de bases van ventilatoren en kachels droog te houden .
5

Zodra de kruipruimte droog is , zal u wilt om het te inspecteren voor schimmels. Als schimmel aanwezig is , gebruikt u een chemisch fungicide of schimmel moordenaar .

Giet of spuit fungicide over het gebied waar de schimmel is gegroeid . Het kan nodig zijn om het te laten zitten voor een paar minuten, afhankelijk van de instructies van het product. Scrub of opzuigen, het gebied op te ruimen de dode sporen , zoals aangegeven op de verpakking van het product .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002070656.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.