Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Procedure voor Dying Tapijt

Als je iets doen in uw tapijt kamers --- van vermakelijk tot snacken om gewoon wandelen --- je zal onvermijdelijk te maken hebben met tapijt vlekken . Wanneer sommige van de zwaarste vlekken reageren niet op je best schoonmaken inspanningen , kan het tijd om de vlek te verven , of de hele tapijt . Voor een project als dit kun je huren van een professional , of jezelf bestreden. Match de kleur

Color matching kan de belangrijkste en moeilijkste --- --- aspect van het verven van uw tapijt . Met behulp van een kleurstof die niet overeenkomt met de rest van uw tapijt nog steeds laat je met een lelijke , gekleurd spot ; verwijdering van een gebrandschilderd plek was het doel van het verven te beginnen. Professionele tapijt ververijen hoeft te maken huisbezoeken om kleuren uit te voeren op uw tapijt . Dit zal uiteraard geld kosten , maar kan de moeite waard een beetje last te zijn om te vermijden dat het tapijt verven weer na uw eerste poging , of dat u het tapijt volledig te vervangen , omdat de kleuren komen niet overeen .

Als je niet kan zorg ervoor dat u correct bijpassende kleur van uw tapijt , en u niet wilt dat om een ​​professionele huren om kleur - overeenkomen met uw omgeving , ervoor kiezen om je hele tapijt een nieuwe kleur verven.

Vergeet niet dat u niet kan verven een tapijt lichter dan de originele kleur , als de oude , donkere kleur geeft altijd door. Ofwel goed overeenkomen met de kleur van uw tapijt of ervoor kiezen om de hele tapijt kleur een tint die is tenminste iets donkerder dan het origineel.
Reinig het Tapijt

Vacuüm en shampoo de tapijt voordat u probeert te verven . Vuil, stof en puin van invloed op de manier kleurstof kleeft aan het tapijt , en kan de kleur veranderen als gemengd met de kleurstof. Laat het tapijt volledig drogen voordat u het verven .
Kies Methode

Afhankelijk van wanneer u het verven van een plek of het veranderen van de kleur van uw hele tapijt , uw methodes kunnen verschillen. Tapijt kleurstof kan in druksproeiers , zoals verf sproeiers, en sommige producten komen in spuitbussen . Deze flessen zijn het meest effectief voor spot verven, zoals je zou hebben om een flink aantal blikjes kopen en gebruiken de veldspuit voor een lange periode om een ​​hele tapijt gebied bestrijken .

Voor Mijn plek verven , ook overwegen tapijt kleurstof sticks . Probeer het mengen van de kleuren van de stokken op een stuk papier om te controleren welke kleur je eigenlijk wilt . Bevochtig het tapijt met gewoon water en kleur op de plek als lood op een stuk papier . Mix met een haarborstel , tapijt borstel of je hand . Begin in het midden van de vlek en werk je weg naar buiten te veel overlap met de originele kleur rondom de vlek te voorkomen. Kleuren mengen totdat de vlek is verdwenen

Als je de hele tapijt verven , gebruik dan een kleurstof machine met nylon borstels . ; u kunt huren of deze machines kopen bij de meeste hardware of thuis verbetering winkels . De nylon borstels zal de kleurstof diep werk in het tapijt , waardoor voor een langdurige , lichtbestendige kleuren . Echter, als je geen ervaring hebt met behulp van dit soort machines , overweeg spot- verven of het inhuren van een professional.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002070647.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.