Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Hoe om te weten van tevoren als appartement heeft Mold Probleem

Veel mensen leven met schimmel in hun huizen of appartementen en weet het nooit , omdat de ideale plek voor schimmels om te broeden is in de muren , waar terugkerende vocht uit een sanitair of dak lek kan verzamelen . Schimmel kan ook een ernstig probleem . Epidemiologen John S. Marr en Curtis Malloy hebben getheoretiseerd dat de bijbelse 10e plaag in Egypte kan zijn veroorzaakt door schimmels gifstoffen . Als u op zoek bent naar een appartement te huren , moet u zich bewust van de vroege tekenen van schimmel wanneer u uw potentiële nieuwe woning te onderzoeken . Instructies
1

diep Adem in wanneer je de grenzen van het appartement te verkennen. Vooral in de badkamer of rond het aanrecht . Schimmel heeft een doordringende , onaangename geur . Kopen van 2

Bestudeer de gebieden rond wastafels , badkuipen en sanitair voor tekenen van schimmel , die kunnen bestaan ​​uit verkleuring of vlekken op het plafond boven de douche of in de hoeken van de kamers waar stoom kunnen verzamelen .

Wees Goedkope 3 hoede van verkleurde schmiert op gipsplaten plafonds of wanden , wat erop kan wijzen dat iemand het gebied met bleekmiddel om tekenen van schimmel te verwijderen heeft afgestreken .
< br > 4

Kijk achter los behang of tapijten, evenals onder wastafels en toiletten achter . Schimmel houdt van verzamelen in een donkere, vochtige plaatsen zoals deze .
5

Bewaak uw gezondheid na een bezoek aan een nieuw appartement . Een plotselinge allergische reactie kan de aanwezigheid van de schimmel aan te geven.
6

Zoek de geschiedenis van het appartement door het controleren van kranten of vragen buren . Als een appartement onlangs werd overstroomd , kan het schimmel in verborgen plaatsen .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002070630.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.