Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Basement Waterdicht Cement vloer na waterschade

Waterschade in een kelder is lastig en tijdrovend om schoon te maken . Maakt niet uit hoe groot de schade , is het belangrijk om maatregelen te nemen om te voorkomen dat dit opnieuw gebeurt. Zodra het cement kelderverdieping is gerepareerd , het aanbrengen van een vochtwerende kit zal het te beschermen tegen vocht in de toekomst. Waterdichting een cement kelder is noodzakelijk voor het behoud van het uiterlijk van de vloer en het verhogen van de levensduur span.Things je nodig hebt
Broom
Emmer
Water
¼ kopje bleekwater
Stiff schrobborstel
plamuurmes
Cement vulmiddel
Natriumsilicaat vochtwerende sealer
Paint roerder
Verfbak
Verfbak liner
Medium - nap verfroller
Penseel
< br > Toon meer instructies
1

grondig reinigen van de vloer . Opvegen los vuil en puin met een bezem . Vul een emmer met 1 liter warm water en ¼ kopje bleekwater . Schrob de vloer met het bleekmiddel oplossing en een stijve borstel . Laat de vloer volledig drogen . Kopen van 2

Patch eventuele scheuren of gaten in de betonnen vloer . Gebruik een plamuurmes om een cement patchen verbinding met geweld in de scheuren en gaten . Strijk het vulmiddel tot het niveau met de bestaande vloer . Laat het vulmiddel volledig drogen .

Kies 3 een natrium- silicaat waterdicht sealer voor de cementen vloer . Dit op basis van water type sealer voorkomt waterdampen en vocht in de vloer. U kunt cement waterdicht zeehondenjagers te kopen bij de meeste bouwmarkten .
4

Roer het blikje waterdicht sealer grondig met een verf roerder . Giet de sealer in een verf lade met een liner.
5

Dompel een medium - nap verfroller in de lade om een royale hoeveelheid sealer absorberen . Rol de sealer op de kelderverdieping in een dunne , gelijkmatige laag . Overlap uw roller merken om zeker te zijn dat alle van de vloer wordt bedekt . Breng de sealer in de hoeken en op moeilijk bereikbare plaatsen met behulp van een penseel .
6

Work in 10 - voet -by - 10 - foot secties bij de toepassing van de sealer . Laat elke sectie drogen gedurende 10 tot 20 minuten , breng dan een tweede lichte jas. Voor het beste resultaat , breng dan een derde laag van waterdicht sealer na de tweede laag droog is voor 10 tot 20 minuten .

Laat
7 de laatste laag waterdicht sealer te drogen volgens de instructies van de fabrikant. Dit kan een paar dagen duren voordat de vloer is beloopbaar .

Heeft Bloemen plant dicht bij het huis Maak de Basement Flood

? Thirsty bloemen nestelde zich tegen funderingsmuren kan bijdragen aan de kelder overstromingen . Maar het duurt een dorp van problemen aan een overstroming te verhogen . Grond die water behoudt kan veroorzaken fundering muren en vloeren te kraken . Slechte omleiding van regenwater van daken veroorzaakt problemen als geen regen tuinen geïnstalleerd naast een muur . Maar het planten xeriscapic blo

Meer dan ooit