Huis Tuin

Huis Tuin

Het verwijderen van Urine Geur Van een houten vloer

Urine vlekken , zowel van dieren of jonge kinderen , kan zeer schadelijk zijn voor hardhouten vloeren . Naast permanent verkleuren de planken , deze vlekken uitstoten sterke , onaangename geuren te machtig te worden verwijderd door eenvoudige zeep en water . De beste manier om urine geur te roeien van een houten vloer is een enzym- gebaseerde reiniger te gebruiken. Verschillende merken en types bestaan ​​, en ze zijn vrij eenvoudig te use.Things Je
Plastic platen
Papieren handdoeken Heb Mop
nodig
Enzyme - gebaseerde reiniger
Rag Toon meer instructies
1

Breng de basis van enzymen reiniger om de vlek door wat op een doek en het verspreiden van het rond de vloer , te beginnen rond de omtrek en naar binnen werken .
2

Verdeel de plastic plaat over het gehele behandelde gebied .

Neem 3 het plastic uit na 30 minuten en droog de vloer door te deppen met keukenpapier.
< br > 4

Behandel het gebied met de stofzuiger opnieuw als de geur aanhoudt, volgens dezelfde procedure in stap 1 , maar het plastic niet deze keer .
5

Dweil de omgeving als de geur is verdwenen . Als de geur blijft , voert een andere behandeling met het enzym- gebaseerde reiniger .

Hoe het aansluiten van een dompelpomp naar Thuis

Dompelpompen , een verscheidenheid aan dompelpomp , worden gebruikt in het huis om overstromingen van kelders te verwijderen . Installeer een dompelpomp onder het oppervlak van de stichting om weg te pompen water als de grondwaterstand stijgt voordat de kelder kan overstromen. U hoeft niet een aannemer nodig voor het aansluiten van een dompelpomp in uw huis. Echter , het werk vereist enige zware a

Meer dan ooit