Huis Tuin

Huis Tuin

Waterlekkage Sanering

Water kan een huis beschadigd door wind , stormen , overstromingen , sanitair reparaties of onjuiste indeling . Wat de reden ook , moet waterschade onmiddellijk worden verminderd om verdere schade aan de woning of ziekte aan uw familie voorkomen . Beoordelen van het probleem , en komen met een saneringsplan voor het begin van het werk . Reparatie van het probleem

Controleer het dak en de zolder op tekenen van lekkage . Heeft ijsdammen duwen de goot weg van het dak? Is het waterlek uit rond openingen, leidingen of de schoorsteen ? Inspecteer de plafonds op elke verdieping voor water vlekken . Kijk naar alle gebieden die sanitair hebben , met inbegrip van de badkamer , keuken , boiler en wasmachine . Zijn er tekenen van een lek met het sanitair ? Inspecteer de vloer en muren in de kelder naar tekenen van water die via de stichting. Repareer eventuele problemen om waterschade te houden uit voortgezette .
Lekken Gevangen meteen

De eerste twee dagen na een waterlek is van cruciaal belang . Sommige items kunnen worden gedroogd en gereinigd voordat schimmel of schimmelgroei kan groeien . In het algemeen , gipsplaten , plafondtegels , papers , laminaat meubels en particle - board meubels die nodig is voordat de 48 - uurs termijn te worden weggegooid. De delen van de natte gipsplaten moeten worden verwijderd , plus een 12 cm boven het natte deel . Papers kan worden gekopieerd alvorens te worden opgeruimd . Alleen in de meest kleine van waterlekkage of stoom lekken kunnen plafondtegels , laminaat en particle - board items worden gedroogd , gereinigd en gerepareerd .
Tapijt

Tapijt verzadigd met rioolwater moet onmiddellijk worden weggegooid . Vergeet niet het tapijt dat onder kasten loopt . Tapijt dat is verzadigd met water zou kunnen worden geborgen . Verwijder kasten en meubels uit de kamer. Gebruik een nat /droog stofzuiger om zoveel mogelijk van het water uit het tapijt mogelijk . Shampoo het tapijt . Maak een bleekmiddel en water oplossing die een deel bleekmiddel op 10 delen water . Test de oplossing op een onopvallende plaats eerste. Een andere optie is een biocide om de bacteriën te doden . Het zal niet doden schimmel. Als dit geen optie is vanwege de chemische , kunt u een commerciële stoom schoonmaak in te huren om het tapijt te reinigen. Niet in de plaats van de meubels en kasten tot het tapijt volledig droog is . Fans en ontvochtigers kan het droogproces te versnellen .
Electrical , Elektronica en HVAC

harde oppervlakken kunnen worden gereinigd met een mild reinigingsmiddel , gevolgd door een spoeling van de bleek - en - water -oplossing voor de vloerbedekking . Niet uitspoelen het bleekmiddel . Het moet om daar te blijven om de bacteriën en schimmels te doden . Op metalen oppervlakken , gebruik gewoon het wasmiddel omdat bleekmiddel tast metalen . Gebruik geen bleekmiddel in een ongeventileerde ruimte vanwege de rook het uitzendt . Als het elektrische systeem verzadigd was , de stroom uitschakelen om de beschadigde gebieden . Een elektricien moet alle bedrading , lampen en stopcontacten te inspecteren . Een item met een elektrische motor en alle elektronica moet worden gestuurd naar een reparatiewerkplaats te worden geopend , gedroogd en getest op schade. Als het HVAC-systeem was onderdeel van de waterschade , niet het systeem te draaien totdat het professioneel gereinigd kan worden.

Problemen met carter pompen

Sump pompen zijn een belangrijk onderdeel van het afvoersysteem in een kelder of kruipruimte . Als je een kelder die overstromingen , u een carter pomp nodig . Carter pompen niet werkt komt vaker voor dan men zou denken , volgens de website State Farm Insurance . Te mislukken sump pomp te voorkomen , moet de huiseigenaar begrijpen wat de problemen veroorzaakt. Onjuiste Sizing Een dompelpomp die

Meer dan ooit