Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een ondergelopen kelder Reparatie

Als je een ondergelopen kelder , je bent niet alleen . Overstromingen , volgens de Federal Emergency Management Agency ( FEMA ) , is de meest voorkomende natuurrampen , kost Amerikanen meer dan $ 2 miljard per jaar gemiddeld . Verschillende factoren zullen direct uw reparatie inspanningen inclusief de hoogte van de overstromingen , de duur van de vloed , en de omvang van uitwendige beschadigingen . Benader een overstroomd huis met de nodige voorzichtigheid . Wat je nodig hebt
Rubber laarzen
Handschoenen
Hose
Stofmasker of een N -95 masker
Toon meer instructies
1

Contact uw verzekeringsagent om de claim te starten. Voor het begin van eventuele reparaties , documenteren alle interieur en exterieur schade met foto's. Inventarisatie van alle beschadigde eigendommen . Kopen van 2

Zet uw huis elektriciteit en gas nadat u uw woning te betreden . Koppel alle apparaten . Draag rubberen laarzen , handschoenen en een stofmasker of bij voorkeur een N -95 masker om het inademen van schimmel of andere verontreinigingen te voorkomen .

Open 3 de deuren en ramen om de lucht te laten circuleren en versnellen het droogproces . Als u toegang tot een draagbare generator , gebruik fans om lucht te verplaatsen rond het interieur van uw kelder .
4

Verwijder vuil en modder uit uw kelder . Vanwege de mogelijkheid van contaminatie van riolering en septische tank backups , behandelen afval dat u verwijderen uit uw kelder als potentieel gevaarlijk .

Darm 5 de muren en vloeren om alle resterende modder of vuil te verwijderen . Verwijder meubilair , sproeien er onderdelen verwijderd . Follow-up met een milde oplossing van bleekwater . Test altijd op een onopvallende plaats voor het aanbrengen. Gooi vloerbedekking , waarbij u inventariseren hen voor uw schadeclaim .
6

schone vloeren met een waterzuiger of dweil om te voorkomen dat rot en schimmel . Snelheid drogen nog verder door het uitvoeren van een ontvochtiger . Gebruik droogmiddelen in gebieden met een slechte luchtcirculatie zoals kasten om het overtollige water te absorberen . Droogmiddelen zijn verkrijgbaar bij uw huis verbetering centrum .
7

Verwijder eventuele wandbekleding , met name die van vinyl . Water kan opgesloten in bouwplaten worden, het creëren van een permanente vorm gevaar .
8

Inspecteer bouwplaten op beschadigingen of vlekken . Vervang doordrenkte boards en vuil isolatie. Als uw kelder is betimmerd , wrikken de onderkant van de panelen van de muur om het water naar buiten en voor de panelen te drogen uitlekken. Verwijder isolatie nodig . Gebruik een huishouden ontsmettingsmiddel om het gebied achter de wandplaten of panelen schoon te maken.
9

Inspecteer waterleidingen op tekenen van schade . Zet de belangrijkste waterklep . Neem contact op met een professional om eventuele beschadigde leidingen te repareren.
10

Heb elektrische apparaten, zoals uw boiler of koelkast professioneel onderhouden en gereinigd . U kunt vragen om een schatting voor het geval dat vervanging biedt een goedkopere optie .
11

de buitenmuren van uw kelder inspecteren . Repareer gaten of andere beschadigingen . Nadat de muren zijn voltooid gedroogd , gelden waterdicht verbindingen op binnenmuren.

Hoe te Water Damage op afgewerkte houten Fix

Gesloten hout in een huis geeft een mooi , glanzend en dramatische uitstraling aan elke ruimte. Waterschade op gelakt hout is niet al te moeilijk op te lossen . Enige dat nodig is een paar tools.Things je nodig hebt Fan hand schuurmachine of bandschuurmachine Schuurpapier oxaalzuur kristallen Kleine kwast Floor beits of sealer en afwerking doek rag Toon meer instructies 1 Gebruik of een

Meer dan ooit