Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

De Reparatie van Dog Krassen in Vinyl

Vinyl vloer is een populaire keuze voor keukens en badkamers . Vloeren in de keuken is meer kwetsbaar voor krassen van slijtage door dagelijks gebruik . Honden kunnen vooral worden ruw op vinyl vloeren en krassen veroorzaken van hun nagels . Krassen op een vloer kan lelijk zijn, maar kan gemakkelijk worden fixed.Things je nodig hebt
Emmer
Warm water
1 /2 kopje afwasmiddel
Sponge
320 schuurpapier < br > 500 schuurpapier
800 korrel schuurpapier
Auto wrijven verbinding
Clean doeken
Toon meer instructies
1

Giet 1/2 kopje afwasmiddel in een emmer met warm water . Gebruik een spons om de kras op de vloer en het gebied rond de kras te reinigen. Laat de plek drogen . Kopen van 2

Wrijf de 320 schuurpapier langs de kras in een rechte lijn . Blijven wrijven tot de rand van de kras is glad .
3

Wrijf de 500 grit schuurpapier in een cirkelvormige beweging over de kras . Zand het gebied rond de kras tot de waslaag wordt verwijderd .
4

Wrijf de 800 korrel schuurpapier in een rechte lijn over de scratch . Blijven schuren tot de randen van de kras zijn glad en zelfs met de vloer.
5

Veeg het schoon met schoon water en een schone doek . Laat de plek drogen .

Zet
6 deel van de auto wrijven verbinding op een schone doek. Wrijf de verbinding in een cirkelvormige beweging over de kras en het gebied dat werd geschuurd . Wrijft het gebied tot het zo glanzend als de rest van de vloer . Laat het drogen , en buff het gebied met een schone doek .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002070575.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.