Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Het vervangen van een badkamer vloer met een lekkende WC

Leaky toiletten worden meestal veroorzaakt door de smoorklep niet strak genoeg om de koperen inlaat buis bevestigd . Ook het toilet flens - ook wel bekend als kast flens - kan kraken rond de bovenlip waar de schroeven houden de flens aan de vloer . Dit resulteert in een plas water in de wc basis, alsmede een wc dat enigszins schommelt van links naar rechts . Voor het vervangen van de vloer , het vinden van de bron van het lek , zodat het niet meer zal gebeuren nadat de nieuwe vloer is installed.Things Je
Tangen
Meetlint
Potlood motorzaag nodig geweest
boor
Nieuwe vloeren en mes Hacksaw
Tradesman 's
1/2-inch houtboor Pagina 2 van 8 inch houten plank Pagina 2 van 8 inch balk hangers
Joist nagels
1-5/8 inch gegalvaniseerd schroeven
ABS flens
ABS 90 graden ellebooggewricht
ABS rioolbuis
ABS lijm
Wax ring
Meer tonen instructies
1

Zet de afsluiter achter het toilet , en dan de wc doorspoelen . Koppel de voeding los van de bodem van de tank - draai het met de hand het kopen van 2

Verwijder de moeren en ringen aan beide zijden van het toilet basis - . Tang gebruiken . En trek het toilet en leg het opzij .

Trek 3 van elke tapijt of linoleum in het gebied , en bepalen hoeveel vloer is beschadigd door het waterlek . Knip de vloer langs het centrum van de vloerbalken dichtst aan elke zijde van de waterschade , als cutting zes centimeter voorbij elk einde van het beschadigde gebied - gebied uitgesneden wordt ofwel vierkant of langwerpig van vorm . Als het beschadigde gebied omvat het toilet flens , verwijder de schroeven uit de flens lip .
4

Verwijder het beschadigde stuk van vloeren en meten en snijd een nieuw stuk van de vloer op dezelfde grootte . Als de flens beschadigd en is de bron van het lek , gebruik een zaag door de rioolbuis snijden centimeter voorbij de 90 graden ellebooggewricht die naar de bodem van de flens bevestigd . Neem vervolgens de flens en ellebooggewricht , en van de snede rioolbuis verwijder eventuele bramen met een mes een handelaar is .
5

Breng de beschadigde stuk van vloeren als een sjabloon om de locatie van de flens gat markeren in de nieuwe uitgesneden stuk van de vloer . Gebruik een 1/2-inch houtboor te snijden uit de nieuwe flens gat .
6

Meet en stukken van 2 installeren door 8 inch hout ( gebruik draagbalk hangers en balk nagels ) verticaal tussen de vloer balken aan elk uiteinde van de snede gebied . Zorg ervoor dat de helft van de 2 met 8 hout rust onder de bestaande vloer , en half onder het nieuwe stuk van de vloer .

Plaats
7 het nieuwe stuk van de vloer in de juiste positie , en sluit deze aan op de vloerbalken met verzinkt 1 5/8-inch schroeven - installeer ze 8 centimeter van elkaar
8

een nieuwe flens Duw in de flens gat. . Lijm de binnenzijde van de onderkant van de flens en de buitenzijde van het mannelijke uiteinde van een 90 graden ellebooggewricht . Schuif het ellebooggewricht omhoog in de onderkant van de flens . Houd gedurende 30 seconden .
9

Meet de afstand tussen het uiteinde van de rioolbuis en de binnenbocht van het ellebooggewricht . Knip een nieuw stuk rioolbuis om deze lengte en bramen te verwijderen met een mes een handelaar is .
10

Lijm het einde van de snede rioolbuis , de binnenzijde van een rechte koppeling , en de binnenkant van de vrouwelijke uiteinde van het ellebooggewricht - en beide uiteinden van de nieuwe pijpstuk . Schuif de koppeling op het einde van de bestaande rioolbuis , vervolgens de nieuwe pijp in het andere uiteinde van de koppeling .

Nu druk op het tegenovergestelde uiteinde van de nieuwe buis in het ellebooggewricht . Houd gedurende 30 seconden .
11

Schroef de flens lip aan de vloer met 1 5/8-inch verzinkte schroeven . Steek de twee wc bouten verticaal in elke kant van de flens , en plaats een wax ring op de top van de flens .
12

het tapijt of linoleum vervangen en laat het toilet beneden op de wax ring zodat de verticale wc bouten gaan door de gaten aan weerszijden van het toilet basis. Vervang de ringen en draai de bout moeren .
13

de watertoevoer slang op de bodem van de tank Bevestig . Zet de smoorklep .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002070570.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.