Huis Tuin

Huis Tuin

White Mold & Beton

Volgens Bruce Seelig , een waterkwaliteit specialist, verbonden met North Dakota State University , mensen misidentificeren vaak witte schimmel op beton. Een witte groei op beton wordt veroorzaakt door minerale afzettingen , het resultaat van een hoge grondwaterstand in gebieden zoals kelders . Het proces , waarbij witte minerale afzettingen zich ophopen op beton , staat bekend als uitslag , die het meest duidelijk wordt op donkere tinten van beton en mortel .
Proces

Oplosbare zouten op te lossen in water . Bij regen bodem doordringt , lost bestaande zouten in de grond . Als er mortel scheuren in een gebouw stichting of kelder, zal water sijpelen door het beton. Als het water opdroogt , zal de zouten achterblijven , waardoor ze aan de stok op beton . Na verloop van tijd kunnen deze witte afzettingen het uiterlijk van beton ontsieren , het nabootsen van de look van witte schimmel .
Soorten

Er zijn twee soorten van oplosbare zouten die kunnen ophopen op beton. Chloride zouten zijn de meest oplosbaar . Vaak gevonden in heel Amerika , ze veroorzaken lichte poederige bekleding op beton. Sulfaatzouten kan ook ontbinden tijdens zware regen , maar ze hebben een ander uiterlijk dan chloride deposito's. Sulfaat deposito meestal eruit filamenten of lange vezels , net als witte schimmel . Carbonaten , zoals kalk , zelden leiden tot problemen voor een huiseigenaar , omdat deze materialen zijn relatief onoplosbaar .
Identificatie

Efflorescence ziet eruit als witte schimmel . De lelijke betonnen heeft een lange witte lijnen , te beginnen waar water sijpelt door scheuren in de mortel . Deze witte kristallen kunnen verwijderd worden geschraapt met een vingernagel , met een poederachtige textuur. In tegenstelling tot de schimmel, die een muffe geur heeft , minerale stortingen zenden weinig geur. Terwijl de schimmel zich snel kan groeien , minerale afzettingen op beton langzaam groeien in de tijd.
Preventie

Voorkomen minerale afzettingen op beton vereist de juiste toepassing van de mortel aan betonconstructies , kelders en stichtingen . Efflorescence optreedt als gevolg van scheuren in mortel , waarbij water door te laten sijpelen het beton . Erger nog , kan plassen stilstaand water splitsen de interne structuur van beton , bij sulfaatzouten . Een carter pomp of riolering installeren wordt voorkomen dat zout water uit het onderhouden voortdurend contact met beton , het verminderen van de ernst van minerale accumulatie .
Solution

Sinds minerale afzettingen op beton zijn water oplosbaar , een hogedrukreiniger zullen de meeste sporen van calcium en sulfaat zouten te verwijderen als het probleem vroeg wordt gevangen . Droog het gebied na het wassen . Deposito's zal omzetten in carbonaten op keer , waardoor ze veel moeilijker te verwijderen . Grote witte schimmel vlekken kunnen verwijderd worden met zoutzuur , die moeten worden verdund , of azijnzuur , die azijn op 5 procent concentratie. Bij gebruik van zuur , zorg ervoor om baking soda op het beton te gebruiken na het verwijderen van de bloei of anders het beton kan worden beschadigd .

Hoe kan ik solliciteren voor een FEMA Grant

De Federal Emergency Management Agency , of FEMA , heeft meer dan 3.700 full - time medewerkers , en meer dan 4.000 medewerkers ramp - hulp op een standby- basis. FEMA helpt slachtoffers van natuurrampen waarvan de huizen zijn beschadigd of vernietigd . Soorten FEMA Bijstand FEMA biedt twee soorten ramp bijstand: woonwensen en anders-dan - huisvestingsbehoeften . Deze subsidies hulp de slachtoff

Meer dan ooit