Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Hoe maak je een Basement Stop Van Overstromingen

Kelders vele functies kan dienen ; zoals het verstrekken van extra ruimte voor een zware wasruimte , berging, slaapkamer of een leuk spel ruimte voor het hele gezin . Dit belangrijke gebied van het huis is zeer nuttig, maar kan aanleiding geven tot problemen. Stormachtig weer , kan scheuren, gaten en slechte drainage systemen veroorzaken uw kelder te overstromen. Overstromingen is een groot probleem voor sommige huiseigenaren . Waterschade kan kosten u veel geld te repareren. Als je voorzorgsmaatregelen nemen om wateroverlast in uw kelder te voorkomen , kan het bespaart u de stress van kosten en repair.Things Je
Zinkputpomp met 120 volt ononderbroken stroomvoorziening
Backup Pomp
6 mil plastic nodig damp
waterdichte tape
Toon meer instructies
1

Controleer of uw kelder waterdicht is . Identificeer verschillende manieren waarop water uw kelder kunnen gaan . Regenpijpen van uw dak moet in goede staat met een drain ongeveer 6 tot 12 centimeter afstand van uw huis. Als uw downspout en afvoer niet aan deze eisen voldoen , voegen secties voor minder dan $ 5 voor een 10 -inch doorsnede . Kopen van 2

Koop een ontvochtiger met een afvoerslang voor de kelder. De slang kan water te lopen in een afvoer in de vloer of in een bak worden geleegd wanneer de ontvochtiger vult . Houd het apparaat de hele dag en nacht van de lente tot de herfst.

Plaats 3 een carter pomp samen met een reservepomp , als men niet reeds in de kelder geïnstalleerd . Carter pompen verwijderen water uit onder de vloer van de kelder en de pomp het uit . Speciale backup pompen zijn handig tijdens stroomstoringen als de carter pomp stopt met werken . U kunt een pomp kopen bij een sanitair leverancier die wordt geleverd met instructies voor het installeren van het toestel .
4

Installeer een 6 mil plastic damp op de top van de betonnen fundering . Dit plastic kan tapijt en andere vloerbedekking te beschermen tegen waterschade . Plaats plastic op de betonnen vloer , overlappende naden minstens 6 - inch . Plak hem vast met een waterdichte tape. Neem de randen van de kunststof de van de wanden , ongeveer 2 cm . Installeer uw plint op de top van de kunststoflaag .
5

Seal eventuele scheuren in de fundering van de kelder. Schilderen muren met een hoge kwaliteit waterdicht verf. Misschien wilt u een professional om alle scheuren te dichten in je betonnen fundering met een hoge druk polyurethaan injectie huren. Dit zal ervoor zorgen dat er geen water sijpelt door de stichting. Enkele goede aannemers bieden een 50-jarige garantie.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002070558.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.