Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Hoe gebruik ik een laserwaterpas aan Floor Problemen bepalen

? Een ongelijke vloer kunnen tekenen zijn van andere problemen . Het is niet moeilijk te vinden waar er verdieping problemen hoe subtiel . Als u een laser-niveau te gebruiken , kunt u de verschillen van maximaal 1/64 van een inch te krijgen. Het vereist alleen het gebruik van een meetlint , de huur van een laser-niveau en een pencil.Things je nodig hebt
Laser niveau
Meetlint
Potlood Tape
Show meer instructies
1

Meet de kamer. Vind het centrale punt en markeer deze met een X met behulp van de tape. Vanaf deze plek merk elk kwadrant in vier vierkanten , zoek de centra en markeren met een X. Dit zal u toelaten om veranderingen in de vloer te zien in de hele kamer .

Plaats Pagina 2 van de laser -niveau in het midden van de kamer. Level IT . Dit wordt gedaan door de invoering van het niveau luchtbel in het midden van zijn lijnen . Dit wordt gedaan door het aanpassen van de poten . Schiet de laser op elke muur en markeer die plek met het potlood . Dit geeft u een bepaalde plek.

Verplaats 3 het niveau om elk een van de andere Xs en niveau . Schiet de laser op de muur. Markeer die plek . Zorg ervoor dat dit gebeurt op 90 graden hoeken . Je wilt niet te gaan op de andere merken .
4

Meet elk potlood merk . Dit zal u toelaten om te zien waar elke sectie van de vloer rust . Het vertelt je ook als je de afwikkeling van zaken . Als u gebieden die meer dan een centimeter boven of onder een ander gebied , moet u contact opnemen met een aannemer , omdat er een probleem met uw stichting kan zijn .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002070540.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.