Huis Tuin

Huis Tuin

Cladosporium en Eye Oedeem

Outdoor allergieën kan worden veroorzaakt door pollen , stof en schimmels zoals Cladosporium . Als je oog oedeem en een loopneus te ervaren, kan de oorzaak Cladosporium zijn, vooral als je in een koeler klimaat woont . Cladosporium

Cladosporium is een schimmel schimmel die in de lucht sporen releases . Het is een allergeen dat kan vestigen op uw huid en in uw ogen . Het kan ook worden ingeademd .
Allergieën

Een allergische reactie op Cladosporium kan leiden tot symptomen zoals jeukende neus , verstopte neus en ogen oedeem , of gezwollen ogen . De ogen kunnen ook worden rood of geïrriteerd en gevoelig voor tranen zou kunnen zijn , volgens de " Clinical Allergie: . Diagnose en Management"
Behandeling

Een antihistaminicum kan het oog oedeem veroorzaakt door allergie voor Cladosporium behandelen. Een gelegd over je ogen koele doek kan helpen verlichten zwelling en ongemak je ervaart, volgens " Pediatric Allergy . "

Hoe te Clean Up Van een Riool Backup

Rioolwater backup in de woning is een gevaar voor de gezondheid . Een back-up kan gebeuren wanneer de septische systeem overstroomt of wanneer er een verstopping in de stad rioolleidingen , kapotte leidingen of een van een aantal andere oorzaken . Als het gebeurt , moet u stappen ondernemen om het op te ruimen zo snel mogelijk . Ongezuiverd rioolwater presenteert een aantal problemen, zoals , het

Meer dan ooit