Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Hoe te houden Mold uit ontwikkelingslanden in een kelder na een overstroming

Flood kan worden verwoestende voor huiseigenaren , waardoor enorme hoeveelheden van de schade , terwijl de vloed wateren aanwezig zijn. Maar het echte werk begint zodra de wateren hebben teruggetrokken , met name in de kelder van uw huis. Vocht in de kelder zal snel groeien schimmel als het niet wordt gedroogd en onmiddellijk behandeld . Mold is een allergeen dat astma-aanvallen kunnen veroorzaken en niezen als niet onmiddellijk opgevangen . Snel schoonmaken van de kelder zal schade aan de muren en de vloer te verminderen . Wat je
zaklamp
Tapijt ontsmettingsmiddel
Borax
afwasmiddel
gechloreerde bleekmiddelen
Mops
water nodig
Fan
Luchtontvochtiger
< br > Toon meer instructies
1

Bel uw plaatselijke nutsbedrijf leverancier voor de elektriciteit voor de kelder uitgeschakeld als de stroomonderbreker in de ondergelopen kelder . Controleer de situatie in de kelder met een zaklamp en geen wedstrijden niet staken totdat de gastoevoer wordt gecontroleerd door uw hulpprogramma provider . Kopen van 2

Gooi elke absorberende materialen, zoals stof weg , omdat het vloedwater besmet kunnen zijn met rioolwater .
3

Verwijder alle verzadigde tapijten en spoel ze af met een tapijt ontsmettingsmiddel . Laat de tapijten buiten te drogen .
4

Verwijder het water uit de kelder met behulp van emmers of een pomp . Gooi het water volgens de plaatselijke richtlijnen milieudienst .
5

Dweil elke gepoolde water met een disposable mop zodra de kelder wordt afgevoerd .

Meng
6 5 tot 10 procent Borax en afwasmiddel . Verdun het mengsel met water . Schrobben alle houten oppervlakken met het mengsel om ze te desinfecteren . Dompel een mop in de oplossing en wrijf langs de oppervlakken. Spoel de dweil in een emmer gevuld met schoon, warm water .

Meng
7 samen 1 kopje chloor bleekmiddel in 1 liter water . Schrobben alle andere oppervlakken met dit mengsel en spoel de mop als voorheen .
8

Open de ramen om te helpen bij het ​​drogen. Plaats een ventilator in de voorkant van het venster om de bloedsomloop te verbeteren .
9

Stel een ontvochtiger volgens de instructies van het apparaat om vocht uit de lucht te verwijderen .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002012253.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.