Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Hydraulische Snijgereedschap voor gebruik onder water

Onderwater gereedschap nodig in veel gevallen - waaronder de bouw banen zoals het bouwen of repareren van bruggen en clearing - overstroming beschadigde gebieden . Onderwater snijgereedschappen ook van pas komen voor onderwater redding en berging scheepswrak herstel. Hydraulisch gereedschap zijn minder gevaarlijk dan elektrische of gas gereedschap voor gebruik onder water . Reciprozaag

De CS Unitec SHARK 2 PK Hydraulische reciprozaag is ontworpen voor marine , onderzeese , mijnbouw , nutsbedrijven en toepassingen in de bouw . Deze zaag werkt op 2000 psi /6 GPM en tot 13 GPM hydraulische olie . Het kan snijden hout tot 6 centimeter in diameter en metalen tot ¾ centimeter in diameter. De SHARK reciprozaag kost ongeveer $ 3000 als van 2010 .
Buizensnijders

Onderwater Pijpsnijders zijn ontworpen om buizen op locatie te snijden op een sub - zee onderwater level . De meest gekochte model kan knippen van 6 inch tot 36 inch in diameter metalen buizen . Grotere pijp kotters zijn ook beschikbaar .
Kabelscharen

De CC15/16 kabelsnijder door Aqua -Air snijdt kabel en staal versterkte kabel tot 4 centimeter in diameter. Een verstelbare kabelgeleider zorgt voor zuiver zagen en houdt kabel vervorming tot een minimum beperkt .
Anders Zagen

Onderwater hydraulische kettingzagen door Aqua -Air Industries kan worden gebruikt voor vele onderwater taken met drie modellen om uit te kiezen . De C025 onderwater cutoff zaag is ontworpen voor nauwkeurige dimensionale snijden van beton , stalen I - balken en leidingen .

De CS11 Chainsaw door Stanley is ontworpen om hout , brug palen , bielzen en elektriciteitsmasten onderwater snijden. Veiligheidsvoorzieningen van deze zaag onder verminderde terugslag , in elkaar grijpende triggers , het hardnekkig verzetten sporen en hand bewakers . De CS11 heeft een snijcapaciteit tot 43 centimeter .
Kaken van het Leven

Een tool genaamd Jaws of Life is een van de verschillende hydraulische snijgereedschappen gebruikt in reddingsoperaties . Deze tool is ontwikkeld om staal te snijden om mensen te bevrijden die zijn gevangen in een voertuig na een crash. Of het nu op het land of onder water , zijn deze en andere hydraulische redgereedschap gebruikt bij natuurrampen , bouwen instortingen en geketend demonstranten vrij te laten. Hydraulisch redgereedschap zijn draagbaar en vereisen geen brandstof, elektriciteit of snoeren . Draagbare redgereedschappen werken met een elektro - hydraulische pomp samen met een NI -metaal hydride batterij .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002012252.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.