Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te repareren & Herstel Fire & Water Damage

Tijdens een brand in huis , warmte, vlammen en roet veroorzaken structurele schade , maar heeft het water dat wordt gebruikt om het vuur te doven. Herstellen van schade en het herstel van het huis in zijn oorspronkelijke staat is een enorm uitdagende taak , zelfs voor professionals die dit voor de kost doet . Elke taak zal zijn eigen stappen hoeven te worden ingevuld. Deze taak kan alleen correct worden uitgevoerd door mensen met vaardigheden en kennis die nodig is om deze stappen te voltooien. Wat je nodig hebt
Dumpster
Sloop gereedschappen ( breekijzers , zagen, hamers , schop , zware vuilniszakken , stofzuigen , enz. .. ) op Lumber
gipsplaten
gipsplaten modder
Spijkers en schroeven
Verf Vloeren
Loodgieter materialen
Elektrische materialen
Dakbedekkingsmaterialen
Toon meer instructies
1

Park de vuilnisbak bij het huis . Verwijder alle beschadigde materialen zoals gipsplaten , vloeren, daken , programma's, meubelen en sanitair en elektrische werkzaamheden . Begin met iets op de grond opruimen van de werkplek en vervolgens het nemen van beschadigde delen uit elkaar . Wrikken of zoveel als nodig uitgesneden beschadigde gebieden . Schep kleinere afval in zakken of trek grotere stukken uit en gooien in de vuilnisbak . Reinig het gebied grondig voordat u de structuur te herstellen. Veilige grote , zware plastic zeilen over de beschadigde dak , deuren en ramen met tape of nietjes de elementen buiten te houden . Kopen van 2

Vervang beschadigde gebieden van het dak als eerste. Vervang vervolgens de buitendeuren en ramen aan de binnenkant van het huis te beschermen . Spanten van het dak moet mogelijk worden vervangen als zwaar beschadigd . Overeenkomen dakshingles om de onbeschadigde delen of vervang het hele dak . Match vervanging deuren en ramen om onbeschadigde bestanden .

Inspecteer 3 plannen van de woning en het bouwen van nieuwe kaders voor beschadigde muren als nodig is. Meet het hout voor frames precies voor het snijden hen. Vervang alle zwaar beschadigd studs of op te slaan zo veel mogelijk . Noppen algemeen geplaatst 16 cm van elkaar op het raam . Vervang beschadigde units met nieuwe HVAC- leidingen , sanitair en elektrische onderdelen voor het installeren gipsplaat . Boor gaten in de frames als nodig is om het sanitair en elektrische worden geïnstalleerd tegemoet . Beveilig deze nieuwe lijnen voordat u verdergaat.
4

Installeer nieuwe gipsplaat op zijn plaats . Meet de gebieden precies en snijd de stukken met behulp van een rechte rand en een scheermes . Bevestig de gipsplaat aan de muur frames met gipsplaat schroeven . Schroef ze stevig op hun plaats in de studs en verzink de schroefkoppen iets in de gipsplaat . Beëindig de gipskartonplaten installatie met tape de naden en hoeken , mudding de naden en schuren al het glad wanneer gedroogd . Verf de muren aan te passen als ze klaar zijn .
5

Vervang de vloer met de juiste materialen. Hardhout, tapijt en tegels zullen allemaal worden aangesloten op verschillende manieren , zodat raadplegen aanwijzingen voor de installatie. Vervang sierlijsten langs de plinten , dus het ligt over de vloer randen .
6

Inspecteer het huis, en retoucheren alle gebieden die aandacht nodig hebben . Grote apparaten kunnen ook moeten worden vervangen als dat nodig is.

Kan Simple Green worden gebruikt op wollen tapijten

? Simple Green moeten veilig te gebruiken op een wollen tapijt zijn. Simple Green is een natuurlijke , allesreiniger dat rond is al meer dan 30 jaar . Het is biologisch afbreekbaar en wordt geleverd in een geconcentreerde vorm . Simple Green Simple Green is een op citrus gebaseerde schoner. Het wordt gebruikt voor het snijden door middel van vet en andere vlekken en is veilig voor tapijten. Sim

Meer dan ooit