Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe om zonnepanelen Protect

Zonnepanelen zijn een kostbare en belangrijke investering. Daarom kunnen beschermen moet een topprioriteit zijn. Helaas , vocht en water zijn veel voorkomende manieren voor zonnepanelen beschadigd of gebroken worden. Bewaring zonnepanelen uit beide van deze bedreigingen is een eenvoudige , goedkope procedure , en daarmee zou het zonnepaneel eigenaar een hoop geld besparen indien correct uitgevoerd . Wat je nodig hebt
Strips van siliconen
Vellen van plexiglas
Toon meer instructies
1

Stel een dikke strip van siliconen tussen elke cel bij het zetten van het zonnepaneel samen , teneinde vocht weglekken te voorkomen .
2

gebruik plexiglas in plaats van glas zoals het gezicht van het zonnepaneel . Plexiglas is minder kunnen breken en dus veilig voor hagelbuien of ongevallen .
3

Glue lijm siliconen aan elke kant van uw zonnepaneel ( s ) , het toevoegen van extra afdichting en bescherming tegen water aan uw grondstof.

Tekenen van Dry Rot

Droogrot , een schimmel , bloeit in vochtige omgevingen zonder ventilatie . Het kan tocht door metselwerk van een huis om het vochtig hout te bereiken . Zodra het wordt om het hout , het vernietigt het niet alleen , maar kan zelfs structurele schade aan uw huis veroorzaken . Gelukkig kunt u ter plaatse de tekenen van houtrot voordat het dreigt de integriteit van uw huis. U kunt zelfs voorkomen. Oo

Meer dan ooit