Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

De beste Mold & Meeldauw verwijderen Methoden

Wanneer er teveel vocht in uw huis , schimmel of meeldauw is waarschijnlijk om te groeien . Het wegwerken van de mal is nodig om uw bezittingen , uw huis en uw gezondheid te beschermen . Als je het niet goed doet, echter , kan je uiteindelijk doen meer kwaad dan goed . Voordat u een schimmel verwijderen , zorg ervoor dat je op beschermende kledij met rubberen handschoenen , een N -95 gasmasker, bril , een overhemd met lange mouwen en een lange broek . Voor de meeste oppervlakken , wil je de algemene all-purpose methode die wordt aanbevolen door de US Environmental Protection Agency ( EPA ) , het Amerikaanse ministerie van Arbeid Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) en de Centra voor Disease Control en Prevention ( CDC gebruiken ) . Algemeen All -Purpose Methode

Spray het oppervlak met een oplossing van water en afwasmiddel. Stofzuigen vervolgens het oppervlak met een nat-droog stofzuiger om zichtbare schimmel te verwijderen . Reinig het gebied met een niet - ammoniak zeep en warm water . Gebruik een scrub borstel op ruwe oppervlakken om alle schimmel te verwijderen . Afspoelen met warm water . Desinfecteren door het toepassen van een 10 procent bleekwater oplossing voor het gebied en waardoor het een nacht drogen . Tot een 10 procent bleekwater oplossing te mengen , voeg 1 1/2 kopjes bleekwater tot 1 liter water . Zodra het object is opgedroogd , stofzuigen het oppervlak met een hoog rendement deeltjes lucht ( HEPA ) vacuüm om alle resterende schimmel te verwijderen.
Kleding

Neem de kleding buiten en de borstel van een schimmel met een harde borstel . Daarna wassen als normaal, als het item in de wasmachine gewassen . Laat het aan de lucht drogen kleding . Als een vlek zichtbaar is, kunt u proberen om het te bleken met behulp van peroxides of chloor . Meng 1-2 eetlepels peroxybleek met 1 pint warm of lauw water . Spons de oplossing op de vlek en laat zitten voor 30 minuten . Naspoelen. Voor chloor , meng 2 eetlepels bleekmiddel met 1 kwart van warm water . Spons op de vlek en laat zitten voor 5 tot 15 minuten . Spoel vervolgens met een mengsel van 2 eetlepels azijn en 1 kopje water . Een mengsel van citroensap en zout kan worden gebruikt . Breng het mengsel op de vlek en zet het item in de zon. Spoel het item .
Leer

Veeg leer met een zachte doek bevochtigd met een oplossing van 1 kopje of gedenatureerde alcohol en 1 kopje water . Laten drogen in een goed geventileerde ruimte . Als schimmel of schimmel blijft , was het item met een milde zeep , wasmiddel of zadel zeep . Veeg met een vochtige doek en laat ze drogen in een goed geventileerde ruimte . Zodra schimmel is verwijderd , kunt u
poetsen of was het item .
Verwijdering

gooien dingen weg lijkt misschien niet een reinigingsmethode , maar soms is het de beste manier om zich te ontdoen van de schimmel . Kranten , boeken en andere poreuze materialen zijn bijna onmogelijk te redden en zal waarschijnlijk moeten worden weggegooid . Voorafgaand aan gebruik of het verplaatsen van de artikelen , zorg ervoor dat je beschermingsmiddelen dragen en bevatten de artikelen . Plaats geen voorwerpen besmet met schimmel in een 6 - mil polyethyleen plastic zak en afdichting. Plaats een tweede zak rond de eerste zak . Als het item is te groot voor een plastic zak , wikkel polyethyleen folie rond het item en sluit deze af met duck tape.
Inhuren van een professionele

Bij de behandeling van grote gebieden van schimmel of schimmel op speciale items , de beste manier om schimmel te verwijderen is om een ​​professionele huren . Schimmel sanering aannemers zijn vaak in licentie door de staat en hebben speciale apparatuur die hen zal helpen verwijderen van de mal van uw huis. Als u ontdekt schimmel op speciale items zoals erfstukken , antiek en foto's , moet u iemand die gespecialiseerd is in het omgaan met deze items te vinden. Het American Institute for Conservation of Historic en kunst is een ledenorganisatie voor behoud professionals die hulp bij het inhuren van een professionele conservator biedt .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002012189.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.