Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Wat is de beste manier om uit te drogen Carpets Na een Basement Overstromingen

? Wanneer uw kelder overstromingen , moet je snel naar de tapijten en uw huis op te slaan handelen . Mold is een primaire zorg als een kelder overstromingen en natte tapijten kunnen de groei van de schimmel te versnellen , volgens de Centers for Disease Control and Prevention . De website Flood Veiligheid geeft aan dat tapijten linksaf onder water gedurende 24 uur of meer moet worden weggegooid. Voor tapijten die zijn overstroomd voor minder dan 24 uur , er zijn manieren waarop u kunt drogen en opslaan . Ventilatie

Natte tapijten in een kelder die onder water stond creëren vochtigheid. Krijgen drogere lucht van buiten circuleert door de kelder. Open zo veel ramen en deuren als je kunt zodat vocht kan ontsnappen ; Dit versnelt de droogtijd van uw tapijten en betonnen vloer .
kleedjes

Gebruik een kleding wasmachine en droger om kleedjes te reinigen. Haal de tapijten uit de kelder en wring ze uit om de hoeveelheid afval en water in te verminderen. Zorg ervoor dat uw wasmachine en droger zijn groot genoeg om de kleedjes te behandelen . Tapijten die een machine -wash label op hen zijn veilig voor gebruik in de wasmachine en droger . Probeer niet uit te drogen kleedjes natuurlijk eerst ; onmiddellijk te krijgen in een kleding wasmachine .
Grotere Tapijten

Grotere karpetten en wand-tot - muur tapijt moeten onmiddellijk worden verwijderd om goed worden gedroogd . Als u padding voor uw tapijten, die daarmee ook worden verwijderd . Plaats uw tapijten op het grasveld of op een vlakke ondergrond als die laat alleen een kant te drogen . De beste manier om uw tapijten te drogen is een manier om ze op te hangen met behulp van waslijn of een andere vorm van touw vinden .
Inspectie

tapijten uit een ondergelopen kelder kan halen up kleine hoeveelheden afvalwater en andere chemische stoffen die u in uw kelder hebt opgeslagen , zoals verf producten. Zodra de tapijten zijn opgedroogd , inspecteren hen om te zien of ze in staat zijn om te worden geïnstalleerd in de kelder. Als de tapijten geur van afvalwater of chemische producten , onmiddellijk inleveren en krijg nieuwe kelder tapijten .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002012142.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.