Huis Tuin

Huis Tuin

Moeten wij vervangen een tapijt met No Stain Na Water Damage

? Na de eerste stormloop van paniek wanneer je merkt dat het water schade aan uw huis afneemt , kunt u troost in het feit dat er geen vlekken achterblijven op uw tapijt . Vlekken zijn het minste van je zorgen als het gaat om waterschade en het tapijt nog zou moeten worden vervangen . Water Damage

Als het water schade aan uw tapijt is door schoon water , dan zal het niet vlekken veroorzaken . Vlekken zijn niet het enige gevolg van waterschade. Als het tapijt was doorweekt en niet meteen gedroogd , dan schimmel en meeldauw zou kunnen beginnen groeit op. U zult weten of schimmel groeit op de oppervlakte van het tapijt : je zult in staat zijn om het te zien en te voelen zijn slijmerige textuur als je er op loopt met blote voeten . Schimmel kan ook groeien op de padding onder het tapijt, verborgen waar u het niet kunt zien .
Gevaren

schimmel op opvulling van uw tapijt presenteert verschillende gevaren. De sporen het releases kan nadelige gezondheidseffecten bij sommige mensen veroorzaken , resulterend in symptomen zoals piepende ademhaling , tranende ogen en huiduitslag . Schimmel releases een vieze , aardse geur die uw huis kan doordringen . Want het is verborgen , kan het ongecontroleerd groeien en zich verspreiden naar andere gebieden . Waterschade in een kamer kan uiteindelijk leiden tot schimmelgroei in andere gebieden van uw huis .
Solutions

Wanneer water schade ontstaat aan uw tapijt , droog het dan onmiddellijk . Gebruik extractors om water te trekken uit het tapijt en de pad eronder evenals fans op het oppervlak droog . Dit vermindert het risico op schimmel , maar niet elimineren . U kunt trekken het tapijt op de muren en trek het terug naar visueel zoeken voor schimmels . Als u het vinden in een kleine, geïsoleerde patch op de opvulling alleen, verwijder de beschimmelde gebied samen met een meter brede barrière van schone padding . Vervang deze door nieuwe vulling.
Overwegingen

Als u niet wilt trekken het tapijt , kan professionele schimmelvorming saneerders uw woning testen op verhoogde vormspore niveaus , waarbij de aanwezigheid van de schimmel onder uw tapijt te geven. Als schimmel groeit op een groot stuk van de bekleding of als er meerdere gebieden van schimmelgroei , de bekleding moet worden vervangen . Als schimmel groeit aan de bovenzijde van de bekleding tegen het tapijt en vervolgens het tapijt moet worden te vervangen . Dit beschermt uw familie en uw woning tegen de schadelijke effecten van de schimmel .

Hoe je water uit een bestaande In-Ground Storm Kelder

Traditionele ondergrondse storm kelders of souterrains creëren uitdagingen bij overstroming . Je nodig hebt om snel uitlekken en maak ze schoon , zodat je meteen weer kunt gebruiken , maar met behulp van de juiste procedure is van vitaal belang , zodat je niet je veilige schuilplaats beschadigen door het veroorzaken van muren of vloeren te knikken . Instructies 1 Meet het waterniveau binnen en b

Meer dan ooit