Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Storm Drain Build

Het is moeilijk om te genieten van een doorweekte tuin. Staande regenwater is niet alleen vervelend , maar het kan leiden tot geuren en een gevaar voor de gezondheid opleveren . Een storm drain is ontworpen om de overtollige regen kanaliseren van uw tuin , geplaveide straten , trottoirs en daken naar een meer geschikte plaats . De Franse drain is de meest voorkomende vorm van storm drain gebruikt voor woningen . Wat je
Markeerverf nodig
Schop
Spade
Pick
Kruiwagen
Meetlint
Pebbles of rivier rots
Landschap weefsel
Sod

Toon meer instructies
Planning Uw Drain
1

Raadpleeg de plaatselijke bouwverordeningen en zet eventueel noodzakelijke vergunningen voordat u begint. De codes voor rioleringen variëren van de ene gemeente naar de volgende. Wees je bewust van waar je legaal kan lozen regenwater . Kopen van 2

Bel uw nutsbedrijf om nutsleidingen te markeren voordat u begint te graven . Als u dit niet doet , kan je een pijp te breken, wat kan leiden tot letsel en een boete.

Locate 3 het gebied van uw tuin, dat overstromingen tijdens een storm . De geul moet zich onder het overstroomde gebied en leiden tot het lozingspunt . Gebruik de markering verf om uw loopgraaf te markeren .
Digging the Drain
4

de helling van de afvoer berekenen . Uw lijn moet helling ten minste een kwart inch per voet. U kunt de helling berekenen door de lengte van de afvoer van de gewenste helling te vermenigvuldigen . Voor een 10 - meter lange drain , zou het 0,25 keer 10 .
5

Graaf de geul . De geul kan tussen 6 en 12 cm breed en minstens 36 centimeter diep . Hoe breder een storm drain is , hoe makkelijker het is om te bouwen en hoe meer water dat kan passeren door de afvoer .
6

Schop de grond in een kruiwagen . Bewaar op een plaats zodat het kan worden gebruikt wanneer het tijd is om het putdeksel . Als u zode of turfmolm , zal je het wilt verwijderen en het opnieuw te worden gebruikt om de afvoer te voltooien.
Finishing the Drain
7

Knip twee stukken van het landschap stof om de volledige lengte van uw geul , plus 2 voeten lopen . Leg ze side-by- side , zodat ze betrekking hebben op de geul en overlap op de grond oppervlak aan beide zijden van de geul .
8

Giet rivier rots of kleine steentjes over het landschap stof totdat u zich binnen 6 cm van de bovenkant van de sleuf . De stenen moeten een diameter van tussen 1 en 2 cm voor voldoende drainage . Vouw de overtollige landschap stof over de rotsen naar de top van de sleuf te dekken . De stof zorgt voor een waterdoorlatende barrière die bodem houdt verstoppen het grind en het verminderen van de effectiviteit van de geul .
9

Vul de geul met de grond je gereserveerd vanaf het graven . Leg zode over de grond om de afvoer te camoufleren. Als de afvoer is gelegen nabij een dek , stoep of terras , kunt u decoratieve rots gebruiken om de afvoer te vullen .

Hoe maak je een Ramp claim in bij FEMA

FEMA heeft een hoop veranderingen en verbeteringen in de afgelopen jaren maakte . De hernieuwde inspanningen van FEMA maken het indienen van een ramp vordering gemakkelijk , wat handig is tijdens de stressvolle herstelperiode na een ramp . Wat je toegang tot internet , telefoon of lokale alarmcentrale foto id nodig energierekening te gebruiken als bewijs van ingezetenschap verzekeraar informa

Meer dan ooit