Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Kosten die worden gemaakt tegen waterschade tot een Basement

De kosten van het opruimen van een waterschade kelder hangt af van wat er in de kelder voor de overstromingen en hoe groot de beschadigde ruimte was . Een volledig afgewerkte kelder met elektronica , vloerbedekking , meubels en andere meubels zullen heel duur om schoon te maken zijn. Ongeacht het bedrag van de schade , moet u het water uit de kelder te verwijderen en dan beoordelen wat je moet doen om weer de kelder bruikbaar te maken . Apparatuur voor Haal het water uit

Als u slechts een centimeter of zo van water op een kale betonnen vloer , kan je gewoon oplopen van de kosten van een paar dweilen en emmers of een nat-droog stofzuiger verhuur . Als het water meer dan een centimeter of zo diep , wilt u misschien een dompelpomp huren. U kan ook nodig zijn om te winkelen lichten hangen in de kelder. Zorg ervoor dat rubberen laarzen die op zijn minst uit te breiden tot je knieën te dragen.
Elektrische veiligheid

voor Mijn veiligheidsredenen moeten alle kelder circuits kunnen worden afgesloten bij de belangrijkste elektrische dienst , dit betekent dat het gebruik van de stopcontacten in de bovenverdieping gedeelte van uw huis aan een kelder opruimen doen . Controleer of elk verlengsnoer loopt van boven stevig opgehangen omhoog en weg van het water . Als het water de hoogte van de verkooppunten heeft bereikt , zult u niet in staat om uw huis elektriciteit te gebruiken op alle . Gebruik altijd uiterst voorzichtig bij het omgaan met verkooppunten of elektriciteit en bel een professional als je het minst bezorgd over elektrische schok beetje . Water en elektriciteit vormen een gevaarlijke combinatie .
Soorten schade

De soort schade die je tegenkomt , hangt af van wat u uw kelder te gebruiken voor . Als het geheel of gedeeltelijk afgewerkt , kunt u rekenen op natte gipsplaten , isolatie , vloerbedekking , meubels en elektronica en een beschadigde oven en boiler . Je moet uitrukken muren, tapijt, geruïneerd tegels en isolatie , of je moet misschien een professionele huren om alle vuil te verwijderen en trek het weg . Als uw kelder bestaat uit betonnen vloeren en muren of wordt gebruikt voor opslag , zal uw kosten veel minder zijn, afhankelijk van wat u het opslaan . De sentimentele waarde van verloren foto's of familie herinneringen kan niet worden gemeten .
Vervanging, reparatie en Preventie Kosten

Als waterschade de oven , boiler of een ander gas of elektrische apparaten , zullen ze moeten worden vervangen . Vloerbedekking moet worden vervangen , hoewel gipsplaten dat er geen waterschade oploopt kan worden geborgen . Je nodig hebt om te bepalen hoe hoog het water doordrenkte de gipsplaten en snijd enkele centimeters boven die lijn als je niet de hele muren te vervangen. Natte isolatie moet worden verwijderd en vervangen . Voer een luchtontvochtiger in de kelder tot alles droog aan de ontwikkeling van schimmel te voorkomen is . Als schimmel grijpt , moet u mogelijk een mal mitigatie professional in te huren. Als de oorzaak niet duidelijk was , het huren van een professional om te bepalen waarom uw kelder ondergelopen en stappen ondernemen om het probleem op te lossen .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002012083.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.