Huis Tuin

Huis Tuin

Wat voor soort verf voor een HardiePlank

? HardiePlank is een hybride bouwmateriaal voornamelijk gebruikt voor gevelbeplating of andere uitwendige doeleinden . HardiePlank is een mengsel van cellulose houtvezels , cement en silica gevormd tot planken bijna zo dik als standaard hardhout gevelbeplating en getextureerde aan houtnerf lijken. HardiePlank is gegarandeerd voor 30 jaar tegen aantasting ten gevolge van verwering ; het is ook brandwerend . De unieke samenstelling van cement geïmpregneerde vezels maakt het ongevoelig voor insecten en termieten schade . In tegenstelling tot hardhout gevelbeplating , is HardiePlank niet uitzetten en krimpen als gevolg van temperatuur of vocht , zodat het zorgt voor een stabiele basis verf . HardiePlank wordt geleverd in een verscheidenheid van industriële -on kleuren . Het is ook verkrijgbaar met een neutrale fabriek primer of unprimed voor het schilderen op locatie . Factory - Primed HardiePlank Schilderen

- fabriek geprepareerd HardiePlank , de fabrikant adviseert het gebruik van naam-merk 100 procent acryl latex buitenkant aflakken in flat , satijn of semi -gloss afwerking . - Fabriek geprepareerd HardiePlank moeten worden beschilderd met topcoat binnen 180 dagen na de installatie . Toepassing van deklagen dient te geschieden overeenkomstig de instructies van de verffabrikant . De meeste fabrikanten raden het toepassen van twee lagen topcoat .
Unprimed HardiePlank Schilderen

unprimed HardiePlank , adviseert de fabrikant van hoge kwaliteit buitenkant graad primers die specifiek zijn ontwikkeld voor cement - gebaseerde bouwmaterialen zoals vezelcement , stucwerk , metselwerk en baksteen. Unprimed HardiePlank moet worden gegrond en geschilderd binnen 90 dagen na de installatie . Aflakken dient naam-merk 100 procent acryl latex buitenkant in flat , satijn of semi -gloss finish . Toepassing van primer en aflak aan voorheen ongevaccineerde HardiePlank moet volgens de instructies van de verffabrikant . De meeste fabrikanten raden het toepassen van twee lagen topcoat .
Olie - Base en vlekken

Op olie gebaseerde verven zijn niet aanbevolen voor unprimed HardiePlank . De olie- inhoud kan oppervlakteruwheid , verlies van hechting en scheurvorming veroorzaken . Houtbeitsen met lijnolie mag niet worden gebruikt op geprimerd of unprimed HardiePlank oppervlakken .
Clear Coats En Allesvuller

Transparante lakken of jagers toegepast bovenop geschilderd HardiePlank niet betrouwbaar beschouwd door de fabrikant. Peeling, barsten of kristallisatie van blanke lak of jagers toegepast op het terrein wordt niet gedekt door de garantie HardiePlank .

Vorherige Seite No
Hoe te Markeer Sidewalk Transitions

Ongelijke trottoirs die de overgang van het ene niveau naar het andere kan een reis gevaar opleveren , vooral voor kleine kinderen en senioren . Of de overgang als gevolg van schade of is de normale toestand van de stoep, kan het hetzelfde gevaar opleveren . Geef een gevaarlijke stoep overgang ongemerkt kan leiden tot een dure rechtszaak . U kunt een trottoir overgang markeren door het volgen van

Meer dan ooit