Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Strike Plate installeren op een Storm Deur

De staking plaat op een storm deur is een stukje hardware dat de deurklink voorkomt het raken van de frame. Als de storm deur kwam met een frame , kan de extra bord niet nodig . Veel storm deuren zijn voorzien van een staking plaat , maar u kunt een apart bestellen van een hardware of thuis verbetering winkel als necessary.Things moet je
Sluitplaat
Schroeven
Boor
schroevendraaier

Toon meer instructies
1

Open de storm deur met het slot in de "lock" positie . kopen van 2

Sluit de deur en noteer waar de deurklink en het slot raakte het frame van de storm deur .

Houd 3 de plaat waar je denkt dat het zou moeten gaan en ervoor zorgen dat de vergrendeling past precies op zijn plaats .
4

Mark de boven-en onderkant van dit gebied met een potlood .
5

de deur weer open om jezelf ruimte om de plaat te bevestigen .
6

Boor het begin van de gaten voor de staking plaat met de juiste maat boor voordat je probeert om ze te schroeven inch Veel storm deuren zijn dik , en het zal moeilijk zijn om schroef de schroeven zonder voorboorgaten .
7

Schroef de staking plaat tussen uw merken . Laat een helper houdt het bord op zijn plaats terwijl u het te beveiligen.
8

Sluit de deur en zien of de plaat moet worden nagekeken . Als dat zo is , verwijder dan een of twee van de schroeven en zo nodig aan te passen.

Hoe Fix My Verroeste Hatch

Een luik is een bedekking voor een opening. Dit kan de haven op een boot , een toegang tot een huis of zelfs de kofferbak dekking op een auto. Omdat een luik wordt gebruikt om het interieur van iets van outdoor elementen , roest gaten of zwakke plekken die kunnen leiden tot lekken te beschermen moet worden gerepareerd. Roest dat de onderdelen kunnen verstijven moet worden gerepareerd om een luik f

Meer dan ooit