Huis Tuin

Huis Tuin

Onderhoud van dakpannen

Een tegel dak kan direct charme en elegantie toe te voegen aan de buitenkant van uw huis . Maar dat is niet het enige voordeel van dit type dak . In feite , huiseigenaren vaak kiezen voor tegels , want het is een van de meest duurzame , duurzame dakbedekking beschikbaar . Ondanks zijn kracht en veerkracht , hoewel, een pannendak moet worden onderhouden . Hoewel het vereist een vrij weinig onderhoud care routine , het overslaan van een van de stappen kunnen problemen voor uw pannendak betekenen . Vermijd Lopen Op Het

De meest fundamentele stap in het onderhoud van uw pannendak is om te voorkomen dat het lopen op het , tenzij het absoluut noodzakelijk is . Terwijl een pannendak houdt zeer goed tot slecht weer , het is niet zoals andere soorten dakbedekking die je vrij op tijdens het uitvoeren van reparaties kan bewegen . Als je niet voorzichtig bent , kan de tegel gemakkelijk breken of barsten onder de voet . Gebroken tegels kunnen toestaan ​​dat UV-stralen van de zon en het water te onderlaag van het dak te bereiken en leiden tot ernstige problemen . Als u op uw dak moet lopen , proberen op de bodem 3 centimeter van de tegel , die de steun van klotste tegel heeft eronder te blijven, en de balans van uw gewicht gelijkmatig . Stap zo zacht mogelijk en bewegen in horizontale richting . Mocht een tegel pauze terwijl je lopen op het dak , laat deze onmiddellijk vervangen om verdere schade te voorkomen .
Inspecteer regelmatig

Want het is van cruciaal belang om beschadigde tegels snel vervangen , dient u uw dak inspecteren regelmatig op tekenen van gebroken of gebarsten tegels . Om te voorkomen dat het lopen op het dak , kunt u een ladder en verrekijker gebruiken om een ​​visuele inspectie uit te voeren . Begin aan de voorkant van uw huis en kijk naar elke rij tegels op tekenen van schade . Verplaats de ladder rond het huis, zodat u een eersteklas uitzicht op de tegel .
Gebruik een hogedrukreiniger

Om uw dak schoon te houden en te onderhouden zijn verschijning , was het op jaarbasis . Echter, als je in een warm , vochtig klimaat , moet u wellicht vaker te wassen , omdat een pannendak kan gemakkelijk groeien algen , schimmel en mos in die omgeving . Voor de meest effectieve reiniging , is een hogedrukreiniger aan te bevelen. Zorg ervoor dat de hogedrukreiniger 's ligt niet hoger dan 1.200 pond per vierkante inch ( psi ) , hoewel, of u kunt de tegel beschadigen. Houd het mondstuk van de hogedrukreiniger ten minste 1 tot 2 meter van de tegel om breuk te voorkomen . Als uw hogedrukreiniger heeft een inductie systeem om een mengsel van water en een schoonmaakmiddel spuiten , gebruik dan een 10 procent chloor - water- oplossing voor het wegwerken van de tegel van algen , schimmel en mos .
gebruik een Sealant

Wanneer u elk jaar uw tegel dak schoon , is het een goed idee om een ​​helder acryl sealer . Begin met een duidelijke alkyd primer product om de tegel te bereiden . Als u in een warme , vochtige omgeving woont, kunt u een sealer specifiek ontworpen gebruiken om algen en mos groei te voorkomen . Vacht het hele dak met de sealer om het uiterlijk te behouden en te beschermen tegen de elementen .

Hoe dicht kan ik graven naar mijn Foundation

Zolang uw stichting is structureel beveiligd , kunt u graven naast het zonder zijn integriteit - totdat je de voet te bereiken ? . Mogelijke problemen met de opgraving onder geul instorten en de onbedoelde verstoring van nutsleidingen of pijpen. Het graven van de fundering is essentieel voor sommige soorten fundering te herstellen of drainage problemen , maar er is meer aan het project dan alleen

Meer dan ooit