Huis Tuin

Huis Tuin

Rotte hout post Reparatie

Oude huizen zijn mooi en vol van karakter , maar ze kunnen ook onaangename verrassingen verbergen. Als je begint renovaties op uw ouder huis , bent u waarschijnlijk een aantal rot vinden ; een gemeenschappelijke plek is aan de basis van veranda berichten of andere plaatsen in de buurt van de grond . Milde rot kan worden vastgesteld met epoxy , terwijl de meer ernstige gevallen vereisen de basis van de te vervangen . Epoxy

Als je merkt dat de rot aan de basis van een bericht snel genoeg , je kunt het neutraliseren en versterking van de post met epoxy . Schraap de rotte delen van het hout met een schraper , mes of ander scherp voorwerp . Als u vindt dat de gehele onderkant van de post is verrot , dat is een te grote klus voor epoxy , maar ziet hier en daar kan worden gevuld . Nadat u alle zachte , punky en verrot hout verwijderd , mengen genoeg epoxy om de ruimte op te vullen en smeer het in met behulp van een plamuurmes . Laat ze drogen voor een dag, dan schuren van het oppervlak , dus het is gelijk met de rest van de post .
Replacement

Om de bodem van een post te vervangen , bepalen hoe ver de paal het rot gaat . Na het ondersteunen van wat er boven de post met jack berichten , weggesneden de onderkant van de paal met een scherp zaag , waarbij u een rechte snede te maken. Gebruik een stuk rot - resistente naaldhout zoals ceder aan een nieuw stuk , dat identiek is aan het stuk dat u uitgesneden is te maken. Breng de lijm aan de uiteinden van het nieuwe stuk . Bevestig het nieuwe stuk op het dek eronder en de originele post erboven met vier -inch dekschroeven gedreven in een hoek in de gaten die zijn voorgeboord met een verzinken beetje .
Ondersteuning

Om het dak of dek dat is meer dan het bericht dat je bezig bent , plaats jack berichten aan beide zijden van de rotte paal en uit te breiden zodat ze stevig omhoog duwen tegen wat er boven ondersteunen . Zorg ervoor dat de grondslagen van de krik berichten zijn direct over een balk of balk . Als je de onderkant van de krik berichten op de veranda met niets substantieels eronder , kan je via de veranda te breken wanneer je druk op hen . Houd de krik berichten op zijn plaats totdat je werk op de vaste post is voltooid .
Behoud

Verf de hele vervangingsonderdelen voor de onderkant van de functie, inclusief de top en bodem , met buiten -grade primer voordat je het in plaats . Met behulp van rot -resistente hout en schilderen grondig zal vertragen het rottingsproces en geven u een langere periode voordat je zal moeten dit opnieuw doen . Houd een oogje op het gebied en omleiden goten en regenpijpen als ze vaak maken het nat . Water is de belangrijkste oorzaak van houtrot en hout die consequent droog wordt gehouden zal veel langer duren.

Hoe groot baksteenschoorstenen worden verwijderd

Als uw huis heeft een bakstenen open haard en bakstenen schoorsteen u niet meer gebruikt of wilt , kunt u hem naar beneden jezelf. De baan is niet ingewikkeld en heeft weinig risico als je goed oplet , neem de tijd en wees uiterst voorzichtig . Het is fysiek zwaar werk , maar als je het goed doet , zul je ontdoen van een ongewenste schoorsteen en hebben veel goede steen voor paden of andere groenp

Meer dan ooit