Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Buitenkant Huis Reparatie >> Content

Hoe te Exterior Gips Repair

Gips wordt soms gebruikt aan de buitenkant in plaats van baksteen , hout of gevelbeplating. Het is gemaakt van een mengsel van zand , cement en gips poeder gevormd tot een harde ondergrond soms aangeduid als stucwerk en kan jaren duren . Echter , als het niet goed wordt toegepast , de pleister schilfert in lagen , het creëren van plekken waar je de ruwe lagen eronder kunt zien . U kunt dit eenvoudig oplossen met een patch , maar het vraagt ​​nogal wat voorbereiding en tijd om properly.Things je nodig hebt
Beitel
Hammer
Dakbedekking papier Heb
van Sponzen
Pleister mix voltooien
Emmer
Troffel
Plastic platen
Toon meer instructies
1

Chip uit het gips met een beitel en hamer om gladde randen voor de reparatie te maken. het kopen van 2

Cover over de lat met dakbedekking papier en vervolgens met nylon mesh aan de nieuwe pleister iets waar te houden geven . Bevestig het papier en gaas over de lat met kleine spijkertjes .
3

Mix gips en water in een emmer volgens de aanwijzingen op de verpakking . Gebruik een boor mixer om de inhoud roeren.
4

Bevochtig de oude pleister rond de reparatie met een natte spons om de nieuwe band met de oude helpen .
5

schep het gips mengsel en smeer het over het gaas met een troffel . Niet in het gebied tot het oppervlak van de wand vullen . Gips wordt best toegepast in lagen . verlaat ½ centimeter van de ruimte tussen de nieuwe pleister en het oppervlak .

Wacht
6 voor de natte glans te drogen uit het oppervlak en scoren lijnen erin om de volgende laag band helpen. Bedek het oppervlak met plastic en laat ze drogen voor een dag.

Meng
7 een tweede partij van gips.
8

Bevochtig het oppervlak opnieuw met een spons en vul in het gebied , waardoor een 1/8-inch diepte tussen de nieuwe en de oude oppervlak . Maak het glad met een troffel en bedek het dan weer met plastic . Laat het drogen voor drie dagen.
9

Roer een partij van gips voor de derde en laatste laag. Kijk naar de verpakking en meng het volgens de afwerklaag instructies .
10

het oppervlak van de pleister en de omliggende oppervlak bevochtigen .
11

Spreid de pleister op de oppervlak aan de omliggende structuur passen . Dit varieert en vereist verschillende tools . Het kan glad en aangebracht met een troffel zijn, knipte een hobbelige textuur of gespoten op een ruwe , vlakke ondergrond .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1002070454.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.