Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Buitenkant Huis Reparatie >> Content

Hoe te Asfalt compact met een trilplaten DIY

In wegenbouw , zijn lange stukken asfalt verdicht met zwaar materieel . Voor kleinere klussen , zoals het vullen van gaten of resurfacing opritten , wordt asfalt meestal verdicht met een machine genaamd een plaat compacter of een hand tool genaamd een sabotage . Asfalt wordt verdicht om de aggregaten in het bestratingsmateriaal dichter bij elkaar te forceren en plat het oppervlak . Walsen gemaakt voor gebruik op asfalt hebben gietijzeren verdichten plates.Things je nodig hebt
Schop
Aanwijzingen voor uw compactor
Water (indien nodig )
Toon meer instructies
< br > 1

Shovel asfalt over het oppervlak dat u wilt effenen . Plaats de trilplaat aan de ene kant van de niet-gecomprimeerde asfaltlaag . Vul het waterreservoir als uw trilplaat is uitgerust met een watertank .

Unlock Pagina 2 de trilplaat te behandelen volgens de instructies voor uw compactor . Dit wordt meestal gedaan door het trekken van een pin. Breng het handvat naar een comfortabele werkhouding , en opnieuw vergrendelen van de handgreep.
3

Start de motor volgens de instructies van de verdichter 's . De meeste walsen hebben een benzinemotor die begint met een trekkoord , vergelijkbaar met een grasmaaier motor. Laat de motor draaien bij lage snelheid gedurende vijf minuten.
4

Open de gashendel op uw compactor helemaal volgens de instructies voor uw compactor . Vol gas zal de verdichter trillen .
5

controle van de richting van de verdichter , maar kan de machine te bewegen op zijn eigen. De machine te sturen door op de hendel naar rechts te gaan links en duwen van links naar rechts gaan .
6

Schakel de verdichter , volgens de instructies , wanneer het gebied is volledig verdicht. < Br
>

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1002070410.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.