Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Buitenkant Huis Reparatie >> Content

Hoe reinig ik Elektrostatisch Bonding Tiger Strips op Goten

? Dakgoten dienen een belangrijke functie voor de bescherming algehele structuur van een gebouw tijdens de regenseizoenen . De goten bewegen regenwater weg van fundering van het gebouw naar het riool, de bescherming van de structurele integriteit van het gebouw . Echter, dakgoten tijgerstrepen , of buitenkant strepen ontwikkelen van vuil water run-off door de jaren heen , waarvoor specifieke reiniging procedures. Strepen elektrostatische Bonding Tiger

Tiger strepen lijken afwisselend donkere en lichte strepen langs de buitenkant gezicht van de dakgoot 's . Vuil en vervuiling zich ophopen op bovenlip de goot van de tijd. Deze vuile opbouw mengt met water tijdens een regenbui , uiteindelijk stroomt uit over het gezicht van de goot is . Latere stortbuien bewegen water langs dezelfde goot gezicht porties, het genereren van donkere strepen . De strepen blijven hardnekkig op de goot vanwege elektrostatische lading - of elektrische velden - . Tussen het vuil en de goot materiaal , zoals aluminium
Schoonmaken

A eenvoudige afwasmiddel zal niet schoon tijgerstrepen uit dakgoten . Custom Fit Goot suggereert met behulp van een heavy- duty reinigingsmiddel voor hardnekkige vlekken . Breng het reinigingsmiddel om de tijgerstrepen met een kwast , zoals een zachte borstel of een doek. Tijgerstreep residu kan nog steeds na een reiniging blijven. Het kan nodig zijn om het gebied schoon meerdere keren voordat de strepen verdwijnen .
Cleanser en Tool Choices

Gebruik geen schuurmiddelen , of mengsels gebruiken met oplosmiddelen , ammoniak of afbijtmiddel . De dakgoot van het oppervlak van verf of afwerking kunnen worden beschadigd door sterke ingrediënten van het reinigingsmiddel 's . Daarnaast , niet reinigingsmiddelen gelden met een krachtige beweging of met harde borstels . De dakgoot is gemakkelijk geschaad uit schurende druk. Zacht, zal constant schrobben de vlekken te verwijderen en de structuur en de afwerking van de dakgoot te behouden .
Moet reinigen overwegingen

Dakgoten ten minste eenmaal per jaar worden gereinigd. Echter, aanhoudende tijger striping vaker procedures gereinigd. Grondig reinigen van de dakgoten moet ook het wassen van de bouw van het dak naar de fundering , het verwijderen van alle vuildeeltjes die kunnen bijdragen aan toekomstige tijger striping vlekken . Spuit water tegen het huis, uit een tuinslang , voor het verwijderen van het dak en de muur vuil en puin . Controleer of alle deeltjes en puin afrit de dakgoten , en in een nabijgelegen afvoersysteem , voor de beste resultaten op lange termijn .
Veiligheid

reinigen dakgoten meestal gaat klimmen up kant van het gebouw . Gebruik een stevige ladder , bij voorkeur met een persoon op de grond houden van de basis. Trek niet aan of hangen op de dakgoot voor ondersteuning tijdens het schoonmaken. Dakgoten worden meestal gehouden naar de andere kant van het gebouw met nagels die het aluminium materiaal, maar niet het gewicht van een persoon kan ondersteunen .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1002070356.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.