Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Buitenkant Huis Reparatie >> Content

Do's & Don'ts op Hogedrukwassing Wands

Huiseigenaren vaak gebruik van een hogedrukreiniger om een dek te reinigen vooraleer opnieuw te schilderen of om de baksteen en gevelbeplating was op de buitenkant van een huis . Het water uit de hogedrukreiniger met een hogedrukreiniger toverstok. Dit kleine , dunne , stok - achtige tool moet goed worden gebruikt om de beste resultaten van de hogedrukreiniger te krijgen. Bevestigen van de Wand

De hogedrukreiniger moet op een vlakke ondergrond, zodat het stabiel is wanneer je het gebruikt . Bevestig de wand aan de hogedrukreiniger de hand. De wand is voorzien van schroefdraad en moet met de klok mee om het te scherpen in plaats worden gezet . Heeft de wand tegen de klok niet aan of probeer de staf onder te duwen op zijn plaats . Draai het alsof je vastdraaien van een schroef .
Testen van de Wand

Neem de staf en druk voorzichtig op de trekker na de hogedrukreiniger is ingeschakeld . Richt de toverstaf uit de buurt van het gebied waar u druk wassen zal zijn om uit te testen hoe het werkt . Begin niet druk wassen totdat je de staf hebben getest . Controleer dat het niet lekt wanneer de hogedrukreiniger is bevestigd . Als deze lekt , schakelt u de hogedrukreiniger en verder draai de toverstok. Als het lek aanhoudt, kan het nodig zijn de hogedrukreiniger of wand te worden vervangen .
Beginnend met de Wand

Richt de toverstaf direct bij de omgeving vindt u zijn druk wassen , te beginnen op elk benedenhoek . Heeft de staf niet direct te positioneren in het midden en werk van daar . Begin bij een onderkant en werk van links naar rechts . Houd de behoefte 3-4 meter afstand van het oppervlak waarop u het wassen . Kom niet dichterbij te krijgen of het water weer terug in je gezicht spuiten . Druk de trekker en het bereiken van een gestage stroom . Als de druk te snel , laat de trekker iets , niet harder drukken .
De Wand

Houd de toverstok op een lichte neerwaartse hoek . Niet in het bezit het recht naar buiten . Werk van beneden naar boven in een horizontale beweging. Verplaats de wand verticaal . Was in kleine delen en laat het wasmiddel van de hogedrukreiniger te zitten voor meer dan 10 minuten voor het spoelen het af met de toverstok. Schakelen tussen reiniging en stijgende zo doet de zeep niet te lang op het huis . Vermijd de aanpak te groot van een gebied in een keer


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1002070218.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.