Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Buitenkant Huis Reparatie >> Content

Hoe te Steel koppelblokken verwijderen op Dakspanten

Trusses ondersteunen het dak van een structuur . Spanten worden gebruikt in permanente structuren en tijdelijke gebouwen of platforms zoals stages of reizen structuren . De staalplaten verbinden spanten aan de integriteit van de totale structuur . De stalen platen ondersteunen de stukken hout en helpen om de schroeven op hun plaats zodat het hout niet splitsen als koppel wordt toegepast tijdens het gebouw process.Things je nodig hebt
Crowbar
Hammer
Boor
Metalen plaat < br > Schroeven
schiethamer
Nails
Toon meer instructies
1

Expose het spant door aan de gordelroos en borden terug van het dak met behulp van een koevoet. < br > Pagina 2

Zoek de metalen platen op de truss . Normaal gesproken verwijderen en vervang een plaat in een tijd als de integriteit van de truss te behouden .
3

Draai alle schroeven van de metalen plaat op het frame met de boor . Probeer om de gaten in het hout niet te strippen ; als je dat doet , moet u ankers in het bos om plaats de metalen plaat gezet .
4

Vervang de plaat met een nieuwe plaat , langs de gaten voor de schroeven met de voormalige gaten . Vervanging gebeurt meestal als er is roest of schade aan de plaat zelf .
5

Herhaal de stappen als u extra borden te vervangen. Als u nodig hebt om de truss totaal verwijderen , moet u ondersteuning toe te voegen aan de ene kant naar de truss op zijn plaats veilig te stellen .
6

Vervang de planken en shingles van het dak verwijderd zodra je klaar bent met werken met de spanten . Bevestig als de stukken vóór werden gebracht , meestal met een schiethamer .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1002070096.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.