Huis Tuin

Huis Tuin

Onderhoud van Brick Walls

Bakstenen muren bieden scheiding van goederen uit naburige werven , beveiliging, privacy , en ondersteuning voor veel vining soorten planten . Brick is een duurzaam , weerbestendig materiaal dat weinig onderhoud vereist , maar het kan problemen van constante blootstelling aan de elementen te ontwikkelen . Periodiek onderhoud van de bakstenen muren op uw eigendom zal helpen om hen probleemloos en in dienst voor vele jaren. Reinigen van bakstenen muren

Bakstenen muren kunnen vuil en erf vuil ophopen in de tijd , waarbij het oppervlak van een saai en bespatte look geeft . Eenmaal per jaar , gebruikt u de tuinslang te wassen beneden de bakstenen oppervlak om deze materialen te verwijderen . Deze actie wordt ook boomsap en andere plantaardige residuen die het oppervlak kan verkleuren verwijderen .
Verwijderen van schimmel en meeldauw

Schimmel en meeldauw groei is een ander probleem dat kan verkleuren en vlek bakstenen muren . Deze groei kan doordringen in de spleten van de steen en mortel , waardoor het moeilijk te verwijderen . Meng 1 kop bleekmiddel in 1 liter water , dan scrub de baksteen met een penseel met harde haren . Gebruik geen staalborstel , omdat deze borstels laten kleine deeltjes van metaal achter die roest en verkleuring van het baksteen, volgens Joyce L. Carroll van de BobVila website .
Waterschade

Water kan aanzienlijke schade aan de stenen zelf en de mortel veroorzaken . Backsplash ontstaat wanneer regen slaat onophoudelijk tegen de bakstenen en trekt in de baksteen en de mortel , waardoor scheuren . Optrekkend vocht is een aandoening die optreedt wanneer het grondwater sijpelt van beneden , waardoor een " vloedlijn " van vocht op het oppervlak van de stenen muur . Vocht dat optreedt met deze voorwaarden moet het bevriezen en ontdooien cycli , waarbij de schade aan de bakstenen verhogen . Reparatie van deze kleine kraken problemen helpt voorkomen dat de grotere problemen die zich later voordoen .
Opvoegen

opvoegen is een proces dat herstelt beschadigde gebieden van mortel , zodat de baksteen zal houden haar goede uitstraling en structurele integriteit . Eerste , inspecteer de muur zorgvuldig aan een verslechterde gebieden van mortel te lokaliseren . Verwijder de losse of beschadigde delen van mortel , zorg dat u de rest van het metselwerk niet te verjagen . Met behulp van het verkeerde type mortel kan verdere schade aan de muur kan veroorzaken . Als de muur is ouder dan 50 jaar , werd een op basis van kalk mortel waarschijnlijk gebruikt . Indien jonger dan 50 jaar oud , werd een Portland cement - soort mortel waarschijnlijk gebruikt . Brick aannemers kunnen analyseren van de aard van de mortel te helpen kiezen van de juiste soort , volgens ThisOldHouse schrijver Gary Palousek . Schraap het oude materiaal met een grout zaag of beitel , zorg dat u de stenen niet te beschadigen. Reinig het oppervlak met water en laat het 24 uur drogen . Troffel dan in de nieuwe mortel. Glad en compact de mortel in de voeg , het verwijderen van overtollige mortel van het oppervlak van de steen als je gaat. Wanneer de mortel droog is , borstel het diagonaal met een staalborstel om droge kruimels te verwijderen .

Hoe maak je elektrische bedrading van een Spa

Je wilt niet dat uw eerste stap in uw nieuwe spa te komen met een elektrische schok . Correct bedrading van uw spa tijdens de installatie is belangrijk om ervoor te zorgen dat elektrocutie niet gebeurt. Spas vereisen 240 volt van de macht om hun elektrische verwarmingselementen werken . Deze draden moeten worden beschermd door een aardlekschakelaar in het huis van de distributie paneel geïnstallee

Meer dan ooit