Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een mahoniehouten dek Maintain

Mahonie hout is verkrijgbaar in verschillende kleuren, variërend van donker naar licht . Hoewel de duurzaamheid van mahonie varieert, kunnen sommige dekken 30 jaar duren met goede zorg. Om je deck te behouden voor duurzame schoonheid , sluit deze af tegen de zon en elementen wanneer nieuwe en sluit zo nodig . U moet uw mahoniehouten dek sluit wanneer het absorbeert een druppel water in minder dan vijf seconden of wanneer de kleur heeft faded.Things je nodig hebt
Bezem
Waterslang
Brush en dek reinigingsproduct
Pressure ring ( optioneel ) op Dek behandeling geschikt voor mahonie verkopen Lamb wol applicator of borstel
Rags
Trim guard ( optioneel )
Toon meer instructies
1

Sweep uw dek, slang dan het af . kopen van 2

Scrub met een dek reiniger met boraat of een vergelijkbare chemische meeldauw te elimineren , als het is gekleurd . Afwisselend , macht wassen het dek met gewoon water zeer zorgvuldig. Volgens Archadeck , macht wassen kan ruw het oppervlak , als ze niet goed gedaan . Met een vermogen van minder dan 1500 PSI en kijken om te zorgen dat het mondstuk maken is niet zo dichtbij dat het schade toebrengt aan het hout .

Laat
3 het dek volledig drogen voordat de behandeling ervan. Als u een behandeling te snel toe te passen , zal de kit water te houden in het hout . Idealiter laat hem drie tot vijf dagen na regen of schoon te spuiten .
4

Breng een kit speciaal voor mahonie met een borstel of een lamswol pad volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Roer de kit volledig en borstel slechts een of twee borden tegelijk. Doe de gehele lengte zonder te stoppen zodat de kleur blijft zelfs . Vermijd ook het gebruik van zo veel vlek die het druppelt tussen de platen .
5

Wacht vijf tot 10 seconden na het afdichten van een gebied , verwijder vervolgens het resterende olie op de top van het hout met een doek . Hiermee wordt voorkomen dat een kleverige gevolg van het verlaten van teveel vlek op de planken.
6

Stain en veeg een of twee planken in een tijd totdat u de gehele dek hebben behandeld .


Hoe te Bird Stoppers installeren in de dakrand van een huis

Kijken en voedende vogels is een aangenaam tijdverdrijf voor veel huiseigenaren , maar vogels kunnen plagen worden als ze zitstok in grote aantallen en bouwen nesten op woningen en andere gebouwen . Ziekte organismen groeien in ophopingen van vogelpoep vormen gezondheidsrisicos . Vogelpoep zijn ook bijtend en kan gebouwen , auto afwerkingen, metalen bekleding , trappen en trottoirs beschadigen . V

Meer dan ooit