Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een gat in Exterieur Siding Sluit

buitenbeplating panelen opvanghuis interieurs van vocht , insectenplagen en biologische verontreiniging . Als gewone buitenkant bekledingen , aluminium en vinyl gevelbeplating panelen nodig adequaat onderhoud aan schade voorkomen bedreigende structurele integriteit van een huis . Gaten zijn meestal kleine stukjes van de schade die gebeuren in gevelbekleding panelen in de tijd van de kabel lijnen , bevestigingsmiddelen , rot en stormschade . Hoewel kleine gaatjes lijken onschuldig , ze laten weersomstandigheden en insecten aan de onderliggende muur mantel dringen . Sluit onmiddellijk een gat in de buitenkant aluminium of vinyl gevelbeplating te voorkomen dat de extra schade en opfrissen van het uiterlijk van de gevelbeplating door toepassing van een siliconen gevelbeplating kit die overeenkomt color.Things de gevelbeplating 's Je zult
katoenen lap
Gekleurde siliconen gevelbeplating kalefateren nodig
Universeel mes
Nail
Kalefateren geweer
Scheermesje
Toon meer instructies
1

Bevochtig een katoenen doek met water . Veeg de gekerft gebied van de gevelbeplating met de vochtige doek om vuil te roeien . Laat het gat lucht drogen volledig . Kopen van 2

Snijd de tip mondstuk de kalefateren cartridge bij een hoek van 90 graden , met een mes . Maak de opening in het mondstuk iets kleiner dan het gat in de gevelbeplating .
3

Prik de afdichting in de opening van het mondstuk de kalefateren cartridge , met behulp van een spijker . Trek zuigerhendel het kalefateren pistool , en plaats het kalefateren cartridge met de onderkant van de cartridge geplaatst tegen de zuiger .
4

Pomp trekker de kalefateren pistool over een prullenbak totdat de kit begint stroomt uit van de cartridge .
5

Spuit de kit in het gat in de gevelbeplating . Volledig te vullen het gat en het gebied achter het met kalefateren . Probeer niet te kalefateren smeren op de omringende gevelbeplating.

Laat
6 de kit in het gat genezing van maximaal 72 uur , afhankelijk van het merk op kalefateren . Raadpleeg de instructies van de fabrikant kalefateren op de cartridge voor het specifieke uithardingstijd .

Slice 7 overtollige kit uit het oppervlak van het gat , met behulp van een scheermesje . Maak de - kalefateren gevuld gat ter hoogte van de omliggende gevelbeplating paneel .

Heeft betonnen muren afgedicht hoeven te worden voordat de baksteen fineer wordt gelegd

? Brick fineer is een stenen tegel die is meestal rond 1 cm dik . Baksteen fineer is geen structurele steun voor een huis - het is een decoratie voor een steviger interieur kern . Baksteen fineer is niet waterdicht . In feite , baksteen fineer is erg ademend , wat betekent dat het water zal lekken in en lekken uit baksteen heel gemakkelijk. Om deze reden , sommige huiseigenaren die baksteen fine

Meer dan ooit