Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Buitenkant Huis Reparatie >> Content

Buitenkant Waterdicht Compounds voor een Cinder Block Foundation

Kelder waterdicht kan een dure en tijdrovende klus. Falen van een water- proofing systeem kan mogelijk vernietigen van een kelder en maken het huis zeer aangetast. Moderne chemische bedrijven hebben verschillende methoden voor het afdichten van beton en beton - blok funderingen tegen het binnendringen van water geperfectioneerd en water beschadigde gebieden van de stichting af te dichten . De meeste in de vorm van hetzij een vloeistof of mortelpasta de kelder tegen waterlekkage alle mogelijke afdicht . Ze hebben bijna allemaal gemakkelijk in een laag worden aangebracht door een amateur . Geen speciale kennis algemeen nodig . Concrete Block Issues

Cinder - of beton - blok funderingen zijn problematisch, omdat van de mortel gewrichten. Wanneer deze fundamenten beschadigd , is het bijna altijd hun gewrichten . Het is de zwakke plek van dat type fundering . De poreuze aard van het blok , en de mortel gewricht zelf , maakt dit type fundering gevoelig voor waterschade en weglekken . In het algemeen zijn er drie specifieke typen verbindingen op de markt: vloeibare pakkingen , epoxy zeehonden en polymeer zeehonden. Het type product dat u koopt hangt af van vele factoren . Echter, als kwelwater wordt beschadiging van uw kelder , een kwaliteit kit is slechts een deel van het verhaal - een betere drainage moet ook een deel van de hervorming van uw kelder structuur . Een kit kan niet normaal het werk doen op zijn eigen .
Rubber membraan Liquid

Verschillende bedrijven maken gebruik van een vloeibare membraan dat opdroogt tot een rubberen afwerking die ondoordringbaar is . De vloeistof kan op het blok worden gespoten of met een kwast of roller . Het is een donker bruine stof die , na ongeveer 10 minuten , hardt uit tot een zeer flexibele rubberen coating die obligaties heel goed met betonblok . Het gaat bij een dikte van ongeveer 60 mm en droogt tot ongeveer 40 mm . Het onderwateropnamen de kelder evenals zeehonden tegen radon en termieten .
Epoxy Hydrofiel
Sealants

Specifiek voor gescheurd beton , deze flexibele grout is perfect voor de zwakke plekken van blokken - hun mortel gewrichten. Het afdichtmiddel is hier niet specifiek totale dekking , maar afdichtingen scheuren en andere beschadigde delen van het blok . Wanneer toegepast op de gebarsten gezamenlijke , breidt het zich tot zeven keer het oorspronkelijke volume , vullen elk hoekje in de spleet het creëren van een flexibele verbinding . Het moet altijd worden toegepast met water.
Beton Polymer Nano - Sealer

Een concreet polymeer nano- kristal kit is zeer effectief voor beton in natte en warme omgevingen . Dit is een vloeistof die wordt verspreid op beton of betonblokken . Het dringt het blok en reageert met de kalk in het cement . Deze reactie leidt tot miljoenen microscopisch - kit kristallen die zijn gevormd om sluit de beton. Dit blokkeert de poriën van het materiaal volledig en , als gevolg , het verhoogt de sterkte van het blok met ongeveer 10 procent , tot een veel moeilijker exterieur .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1002069809.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.