Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Buitenkant Huis Reparatie >> Content

Hoe te Vinyl Siding Over Bestaande Vinyl Siding installeren en Is het een goed of slecht besluit

? Vinyl gevelbeplating is kostenbesparend en je kunt het installeren recht over bepaalde typen bestaande gevelbeplating . Hoewel dit een gunstige optie voor woningen met dergelijke hout , vezelplaat of andere vaste soorten gevelbeplating , het is niet een goed idee om nieuwe vinyl te installeren over de bestaande vinyl gevelbeplating . Het is goed te doen , maar je moet de hoeken , de trim en het onderste stuk van de gevelbeplating te verwijderen en shim die gebieden . De afgewerkte taak zal niet zo goed zijn als wanneer u de bestaande vinyl first.Things zou verwijderd Je Vinyl gevelbeplating removal tool
Nail bar
1/2-inch-by-3-inch nodig behandeld hout
1/2-inch houten klampen
krijtlijn
Stud finder Vinyl J - schimmel Vinyl hoeken
Starter strip Vinyl gevelbeplating
Meetlint < br > 2 dakbedekking nagels , 1/2-inch
luchtvaart knipt
Hak zaag ( optioneel )
Toon meer instructies
1

Verwijder de oude J - vorm, vinyl hoeken , nieuwsgierige ze af met een nagelstudio . Trek nagels die blijven in het boksen onder .

Trek Pagina 2 van de onderste strook van vinyl gevelbeplating , samen met de starter strip eronder . Om het onderste stuk van de gevelbeplating verwijderen gebruikt u een vinyl gevelbeplating removal tool , ook wel een zip tool. Wig het gereedschap tussen het onderste stuk van gevelbeplating en het stuk direct boven , schuif de tool van links naar rechts om de in elkaar grijpende randen te scheiden.
3

Snap verticale krijt lijnen op de bestaande gevelbeplating op de plaats van de muur studs . Gebruik een stud finder op de bouten , die apart moet 16 centimeter lokaliseren .
4

Installeer 1/2-inch houten klampen rond deuren en ramen en aan de bovenkant van de muur waar je de oude verwijderd J - vorm. Installeer de nieuwe J - vorm op de top, in dezelfde configuratie als het gieten die u hebt verwijderd .
5

Bevestig twee 1/2-inch houten klampen verticaal langs het boksen waar je elke oude vinyl hoek verwijderd . Plaats elke cleat ongeveer 1 cm van de werkelijke hoek van het huis . Installeer de nieuwe vinyl hoeken bovenop .
6

nagel een 1/2-inch-by-3-inch behandeld bord langs de onderkant van de muur waar je de starter strip verwijderd . De onderkant van het bord moet gelijk zijn met de onderkant van de bestaande dorpel plaat zijn.
7

Installeer een nieuwe starter strip op de top van de behandelde bord, met de onderkant van de strip 1/2 cm onder de onderkant van de behandelde plank .
8

Klik de onderkant van de eerste gevelbeplating strip over de lip van de starter strip . Gleed de strip in de hoek mal , waardoor een 1/4-inch kloof tussen het einde van de gevelbeplating strip en de hoek voor toekomstige uitbreiding .
9

Zet de gevelbeplating strips met twee 1/2- inch dakbedekking nagels , maar rijd niet de hoofden van de nagels dieper dan de nagelen flens . Vinyl gevelbeplating hangt , is het niet goed hechten aan de muur. Omdat je het installeren van nieuwe vinyl over bestaande vinyl , het is nog belangrijker om de hoofden van de nagels uit te gaan te diep . Rijd een spijker in de nagelen flens over elke krijtlijn .
10

Overlap de volgende gevelbeplating strip in de rij ongeveer 2 cm . De toppen van de nagelen flenzen zijn ongeveer een centimeter korter dan de spooraansluiting op elke kant , en ze zullen ontmoeten wanneer u correct overlappen de stroken .
11

Meet elke strook aan het einde van een muur , of wanneer het voldoet aan een deur of raam , en snijd hem 1/4 inch korter expansie kamer zodat aan het eind. Het begin en de uiteinden van de strips zullen onder de nieuwe J - schimmel plooi aan de afgesneden einden te verbergen .
12

blijven meten , snijden en opruimen installeert strips helemaal tot aan de top van de muur , en knip dan de bovenste strook van de kant in de lengte om de resterende ruimte te passen . Schuif de gesneden kant naar boven en onder de J- vorm .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1002069749.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.