Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Buitenkant Huis Reparatie >> Content

Hoe maak je een ineffectieve Gordijn Drain Fix

Een gordijn afvoer is een reeks van loopgraven en leidingen die direct grondwater uit de buurt van uw huis. Conceptueel, een gordijn afvoer functies zoals de goten op uw dak . De efficiëntie van gordijn afvoeren afneemt , hoewel, zoals vuil opbouwt in de pijpleidingen . Als er genoeg puin ophoopt , kan de klomp helemaal voorkomen dat water stroomt verleden. De klomp verwijderen is vrij eenvoudig als je weet waar de sanitaire tees of wye fittingen zijn gevestigd . Dit zijn kleine pijpverbindingen met een derde lijn die kan worden gebruikt om een ​​stroom slang te plaatsen om de klomp te wissen . Wat je nodig hebt
Schop
Vermogen slang
Toon meer instructies

Dig in 1 van de sleuf met het gordijn afvoer met een van de sanitaire tees of wye hulpstukken . Sanitaire tees moet zich op elke hoek van het gordijn afvoer , terwijl wye fittingen zijn op de lange lengte van de pijp aan de zijkanten . Lokaliseren wye beslag kan lastig zijn als je niet precies weet waar ze zijn. Het enige functionele verschil tussen een wye montage en sanitair T-stuk is dat de derde pijp loodrecht in een sanitaire tee , maar onder een hoek op een wye fitting. Kopen van 2

Haal de stekker blokkeren van de derde pijp in de fitting. Niet zijn aangesloten niet de fitting van het gordijn afvoer.

Steek 3 de macht slang naar de derde pijp van de fitting en duw het door de pijp . Gebruik het voetpedaal om de macht slang met de klok mee te draaien als je het door de pijp duwen . Ga door totdat je voelt de kracht slang weerstand .

Trek 4 de kracht slang weer een paar voeten, terwijl linksom te draaien met het voetpedaal . Na het verplaatsen van een paar meter , keren de slang met het voetpedaal te draaien met de klok mee en duw hem terug in de pijp tot je weerstand weer te voelen . Herhaal deze heen-en- weer gaande beweging totdat je niet meer het gevoel een klomp in dat deel van de pijp .
5

Herhaal deze stappen voor elke fitting in het gordijn afvoer totdat het goed hervat aftappen . Vul de gaten in de sleuf als u klaar bent .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1002012068.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.