Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Buitenkant Huis Reparatie >> Content

Hoe te Nails detecteren in uw oprit

Wanneer u een bouwproject hebben ondernomen bij u thuis , is het denkbaar dat het af en toe een nagel zijn weg onopgemerkt kan maken op uw oprit . Of tenminste punctie en deflatie - - Omdat nagels dood kan betekenen voor autobanden en gevaar voor blote voeten , het is cruciaal dat je lokaliseren en op te halen alle eigenzinnige nagels. Er zijn verschillende methoden die het makkelijk te laten vallen nagels vinden en verwijderen van de oprit , zelfs als ze moeilijk te zien met het blote oog te maken. Instructies
1

op en neer de lengte en breedte van uw oprit Duw een magnetische duw veegmachine . Een magnetische duw veegmachine is voorzien van een magneetstrip of een cilinder horizontaal gepositioneerd tussen twee wielen die het mogelijk maakt te rollen als je het duwen langs . De gemagnetiseerde gebied neemt automatisch de nagels als het gaat. Verwijder ze daarna , en leg ze in een opslagcontainer . Kopen van 2

Veeg uw oprit grondig met een push bezem . Werken van de ene naar de andere tot een hoopje puin dat de nagels bevat. Veeg het puin in een blik met een gewoon huishouden bezem , en gooi het in een prullenbak.
3

Scan de oprit met een zaklamp in de schemering of in het donker. Het licht zal weerkaatsen op de nagels en onthullen hun aanwezigheid als ze moeilijk kan zijn om anders te zien . Pak de nagels een voor een . Ga over het gebied met de zaklamp weer om ervoor te zorgen heb je alle spijkers gevonden .
4

Bedien een metaaldetector om spijkers te vinden op de oprit . Dit is alleen rendabel als je een metaaldetector reeds . De kosten van de aanschaf van een metaaldetector is meestal niet de moeite waard voor een paar verdwaalde spijkers .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1002012067.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.