Huis Tuin

Huis Tuin

Een badkamer vent ventilator doet meer dan alleen geuren te verwijderen

hoe je een badkamer Vent Fan Wire . Door het verwijderen van overtollig vocht uit de badkamer , kan een goed geïnstalleerd vent ventilator schimmel, meeldauw en rot te voorkomen . Warme , stomende douche kan ertoe leiden dat de muren van de badkamer niet vochtig worden , uitnodigend schimmelgroei en het veroorzaken van het hout te rotten . Een vent ventilator trekt het vocht uit de badkamer , om schade die vocht kan veroorzaken te voorkomen . Eenmaal geïnstalleerd, een badkamer vent ventilator is eenvoudig te wire.Things je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Platte schroevendraaier
Kabelklem
Draadsnijtangen
draad strippers
Wrench

Toon meer instructies
1

Schakel de stroomonderbreker het voeden van de vent ventilator op de belangrijkste elektrische paneel .

Verwijder Pagina 2 de bevestigingsbouten van de bedrading van de ventilator bracket . Trek het deksel van de doos en leg het opzij . Verwijder de metalen knock-out van de zijkant van de doos bedrading met een platte schroevendraaier .

Schuif
3 het draadeind van een kabelklem in de knock-out gat met de draden zich in de doos bedrading. Bevestig de kabelklem om de doos bedrading door te rijgen de gekartelde moer die met de klem kwam op de klem draden totdat het veilig is. Gebruik een sleutel om het te scherpen .
4

Schuif het einde van de toevoer draad door de kabelklem , in de doos bedrading. Draai de schroef op de kabel klem met een kruiskopschroevendraaier . Knip de draad dus drie centimeter draad breidt uit de doos . Strip de buitenmantel van de kabel in de doos bedrading .
5

Bare de uiteinden van de geleiders door het verwijderen van 1/2 inch van de isolatie met de draad strippers .
6

Schuif het uiteinde van de zwarte leider in de aansluiting gemerkt " L " en draai de terminal schroef met een platte schroevendraaier . Steek de witte geleider in de klem met "N " en draai de klemschroef . Schuif de blote koperdraad in de aansluiting gemerkt " Ground" en draai de schroef .

Plaats
7 het deksel op de doos bedrading , plaatst de bevestigingsbouten en draai ze stevig vast . Sluit de installatie van de vent ventilator volgens de instructies van de fabrikant. Draai het aanbod breaker op .

Waarom ben ik langzaam verliest Elektriciteit in Mijn Huis

? Indien elektriciteit in uw huis langzaam aftappen , kan het een symptoom van beschadigde bedrading of een teken dat je zelf te veel elektronische apparaten. Verantwoord gebruik van de stopcontacten in uw huis kan het probleem te verhelpen , zonder de noodzaak van een elektricien of een gecertificeerde inspecteur . Echter, een aanhoudende stroom drain een ernstig risico van schade aan eigendommen

Meer dan ooit