Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe een temperatuur naalddikte Dat zal niet werken Problemen

Gebouwd op afstand lezen interne temperatuur , temperatuur naald meters hebben een ontwerpen verzendende eenheid en een display wijzerplaat. Het verschil ligt in de manier waarop de meting wordt overgedragen van de verzendende eenheid aan de externe , door een met vloeistof gevulde buis of elektronisch met draden . De beste manier om het oplossen van een temperatuur naalddikte is om het apparaat af te breken en te gebruiken een proces van elimination.Things je nodig hebt
Sleutels
Schroevendraaiers
multimeter
bron Heat
Toon meer instructies
1

Trace van de buis of draden van de achterkant van het beeldscherm draaiknop om de verzendende eenheid . Voor sommige toepassingen, zoals een auto dashboard of fornuis , moet het apparaat worden gedemonteerd met een schroevendraaier om de meter .

Koppel Pagina 2 de buis van de verzendende eenheid met een sleutel . Op elektrische meters met draden , zullen de draden worden bevestigd met metalen clips of kleine ring terminals bevestigd met schroeven of moeren . Trek de elektrische leidingen met clips uit het contact terminals met je vingers. Ontkoppel ring terminals draden met een kleine schroevendraaier of sleutel .

Breng 3 warmte met een lucifer of aansteker aan de buis waar de buis werd losgekoppeld van de verzendende eenheid terwijl u de naald op de wijzerplaat . Naald beweging geeft de buis en meetklok goed werken , die , door proces van verwijdering , duidt op een defecte verzendende eenheid die moet worden vervangen .
4

controleren meters met draad aansluitingen . Zet een multimeter aan de of instelling " Ohm " " 1X " . Raak een van probes de meter op een van de losgemaakte leads en de meter andere sonde naar de andere losgekoppelde draad . Elke lezing van de meter geeft de draad en meetklok hebben continuïteit en functioneren normaal , met vermelding van de verzendende eenheid defect is.
5

verder testen als er geen lezing over de naald meetklok . Koppel de slang van de achterkant van de meetklok met een moersleutel en koppel draden met een schroevendraaier of sleutel of door te trekken de clips met uw vingers .
6

Test de buis. Verwarm tot het einde van de buis die is losgekoppeld van de verzendende eenheid terwijl u de knop op het uiteinde van de buis die is losgekoppeld van de meetklok . Als de knop uitsteekt uit de buis als warmte wordt toegepast , wordt de buis goed functioneert , hetgeen een defect meetklok . Als de knop niet in slaagt om uit te breiden , de buis is defect .

Test 7 de afzonderlijke draden van elektrische meters. Met Stel de multimeter om de instelling ohm of 1X , raakt een van sondes van de meter aan het einde van een van de twee draden . Raak de meter andere probe aan het andere uiteinde van dezelfde draad . Elke lezing van de meter geeft de draad heeft continuïteit en functioneert normaal . Herhaal deze procedure voor de andere draad . Geen lezing geeft een korte , of breken , in de draad , waarbij de draad worden vervangen. Als beide draden tonen continuïteit , de meetklok is defect .
8

Vervang het defecte onderdeel en test de meter. Als de meter niet naar behoren werkt , controleer dan de aansluitingen .

DIY T5 T8 Conversie

T5 TL -licht buis armaturen minder efficiënt zijn dan nieuwere T8 -buizen , ook al T5 buizen zijn meer dan twee keer de diameter van T8S . Vanwege het verschil in grootte , zal T8 -buizen passen niet in T5 lampen. Gelukkig kunt u een conversie kit te kopen, zodat u T8 TL- buizen in T5 lampen kunnen installeren. Daarbij kunt u gebruik maken van energiebesparing te nemen zonder dat het licht uit fix

Meer dan ooit